Minikannesi9 Demir ilacı ne zaman başladınız ? Ve ne kullanıyorsunuz ? Ve nasıl kullanıyorsunuz ? Bilgi alabilir miyim ? Benim doktorum 6 aylıkta demir damlası kullansın dedi
turkaninalli Minikannesi9 Ocean kullanıyoruz. 4. Aydan itibaren verliyordu ama ben çok güvenemedim daha doğrusu etraftan duyduklarım gerek yok falan filandı. 5 aylıkken bir yazıya denk geldim ( demir takviyesi beyin gelişiminde çok önemli bir etken diye uluslararası bir yazıydı) doktor randevumuzda vardı sordum sizce vermeli miyim diye test yapılmıyor sonuçta nerden bilecez eksik ya da değil ver dedi ve Ocean önerdi. Kaç kiloysa o kadar damla veriyorsun dedi.
Pnaar34 Minikannesi9 sidefer kullaniyorum 4.ayda basladım günde 6 damla degerleride iyi geldi cok sükür
BebekC Genel olarak 4 aylıkken başlatılıyor ama bizim doktorumuz 5 aylık başlatmayı uygun gördü. Ancak doktorun verdiği damlayı oğlum sevmedi içemedi (ferrum hausmann) ben başka bir doktorun tavsiyesiyle bestiron aldım onu severek içiyor.
Minikannesi9 BebekC bana doktor 6 aylıkta ek gıda ile başla dedi acaba çok mu geç kafam karıştı hep 4 aylıkta başlatıyorlar
Minikannesi9 turkaninalli Genelde 4 ay başlatıyorlar. Bizim doktor 6 ayda başlasın dedi bende Ocean aldım 5 aydayız. 6. Ayı beklemeli miyim diye kararsız kaldım.
Defois Sağlık ocağında verilen vegaferonu kullandım 1 hafta çocuk ishal oldu kustu ağzında burun üstünde minik alerjik kırmızı noktalar çıktı. Bıraktım bugün kullanmayı ishal kesildi şükür
Cano2626 Defois ayy bizde 3 gün kullandık onu kabız ve inanılmaz gaz 3 gündür çocuğum resmen ne gece ne gündüz asla uyumadı bugün vermedim ve gayet rahat şuan yarın dr randevumuz var ne önerecek bakalım
Minikannesi9 Babynisa anladım kuzum benim bebek 39 doğdu 6. Ay başlasın diyor geç söyledi gibi geliyor of insan doktorlara bile güvenemiyor
Cano2626 Defois bizim doktorumuzda kullanma 8. Ayda kullanmaya başlarız duruma göre bakarız dedi kullanmıyorum şuan