Kbralivaa Selam anneler, dogum yapalı tam 5 Ay oldu bebegimi emzirdigim için dogum kontrol hapı kullansam mi bilmiyorum. Zaten henüz dogum sonrasında adet gormedim. Spiral taktiriken ne hissettiniz acı oldu mu ?
eymenefe35 Kbralivaa doğum öncesi çatı muayenesi olguysanız onun gibi bişeydi bi kaç dakika sürüyor ve işlem bittikten sonrada geçiyo 4 ay oluyo taktıralı hiç bi problem yaşamadım adet dönemi gecikebilir uzun adet dönemleri olabilir 10 gün sürebilir dediler hiç bi yan etki yaşamadım
Dmlaaaaa34 Kbralivaa Bakın hiç korkacağınız bişey yok oğlum şuan 7 aylık ben 2 aylıkken spiral taktırdım sadece takılırken orda bir dolgunluk hissediyorsunuz acıya dair bişey olmuyor ister istemez alttan bir durum olunca insanda o stres oluyor :)
Kbralivaa eymenefe35 oldum evet ama canım yanmıştı benim tek korkum da bu kadar dakika sürüyor tahmini
eymenefe35 Kbralivaa 3-4 dakika falan çok basit bi işlem aslında ultrasonla vajinal muayene gibi düşünün kullandıkları aparat bi tık daha büyüktü ultrason cihazına göre sadece yine onunda ucuna solüsyon sürüyorlar rahimi açıp spirali yerleştiriyorlar
Kbralivaa eymenefe35 umarım acımaz ultrasonla muayene olduğumda csnim hi acimamisti solüsyon sayesinde
eymenefe35 Kbralivaa bende korkarak gitmiştim ama o kadar çokta acı olmadı solüsyon sürüyorlar zaten kendinizi çok sıkmayın
eymenefe35 Dmlaaaaa34 merhaba ara ara aniden giren bi kaç dakika sonra geçen kasık ağrılarınız oldu mu ?
Kubraozdemir Kbralivaa Valla pazartesi günü taktırdım normalde acı eşiğim yüksektir ama canımdan can gitti çok kanamam oldu. O an orda anlık çok acıdı ama sonra kalktım hiç bişey takılmış hissi yoktu. hala daha kanama var ama leke gibi geliyor geçmedi henüz. Taktırın valla bi anlık acı doğumda ne acılar çektik bu yanında sinek ısırığı kalır ama acıyo 😂😂
zbd Kbralivaa adet olmadan taktırdım canım çok yandı adet olmadan şahsen ben önermem zor oluyor. 1.5 ay sonunda da kaydığını öğrendim ve çıkardım. Hap daha kesin gibi emzirirken cerazette hap kullanabilirsiniz
Kubraozdemir zbd ben yine sprayle güvenerek yapmıyorum zaten yine geri çekilme yöntemini kullanıyoruz😂
GezginPaNDa İşlem zaten 5 dk sürüyor 2 3 dk kısmen zor ama acıdan değil yani birinin eli orada ve işlem yapıyor nahoş bir durum o kasıyor
Minikpanda12 Kbralivaa taktırali 3 ay falan oldu ama adetlerin çok düzensiz olmaya başladı ve kilo. Almaya başladım gibi çıkarmayı düşünüyorum
Helpmee Minikpanda12 bende 3 ay oldu Sürekli sancılanıyorum adet olcakmış gibi ve hep akıntılarımda kanama var kötü koku var