Ozge_5555 Kızlar ben kızımı emziriyorum ve bnde hep tatlı isteği oluyor (önceden tatlıyla aram yoktur)hep tatlı yedikçe yiyesim geliyor ve hiç icmedigim kadar su içiyorum ve bu çok güzel emziriyorum süt oluyor sizde de varmı böyle şeyler
theanalikko Ozge_5555 kanayan yaram. Doğum kilolarımı verdim emzirirken aldım 😂 sürekli tatlı yemek istiyorum
Aliveannesi96 Ozge_5555 emzirirken bende böyleydim ya bi tatlı bi su özledim o günleri ne istesem anında alınıyordu süt olsun die tadını çıkar 😅😊
-Ozge- Ozge_5555 Bende öyleydim sabahın 5inde gözümü helva tabağı ile açıyordum tahin pekmez kaşık kaşık yiyordum hani çok tatlı yiyince insanin içi bayılır ya hiç öyle olmuyordu yedikçe yiyesim geliyordu ama çok şükür azaldı bebeğim 13 aylık hâlâ emiyor ama ben ilk zamanlar olduğu gibi çok yemiyorum yani en azından sabahın köründe yemiyorum 😂
Ozge_5555 theanalikko aynen ya kaşık kaşık Sarelle çikolata 🍫 yesem helva luppo doymuyorum aşırı kilom yolk b kiloda kalsam yeter 49 kiloyum vermek istemiyorum
Ozge_5555 Aliveannesi96 öyle yapıyorum bol bol yiyorum önceden yemezdim bu kadar tatlı şimdide durduramıyorum kendimi emzirdigim için böyle heralde
Ozge_5555 -Ozge- hahah yarasın süt olsun size de bakalım bnde azalma yok yeniyiz daha ins azalmaz tatlı isteği de sütümuz olsun bebeğimize can olsun❤️😀🥰