Azrasmomm 40 günlük bebeğim var. Dün özellikli hiç durmadı katılarak ağladı hep uykularından uyandı. Acile gittik doktor paranox fitil verdi 1/3 ünü kullanın dedi. Dün denedik o da çok bir işe yaramadı. Gaz için kullanan var mı
Derinminakolay Azrasmomm hayır o gaz için değil içeriğini okudunuz mu genelde agrı kesici ateş düşürücü bebekleri rahatlatan bir fitil bende kullanıyorum ama gaz için değil
Derinminakolay Azrasmomm paranox fitil genellikle çok küçük bebeklere ateşlendiklerinde veya soğuk algınlığı gibi hastalıklarda ateş olması durumunda kullanılan bir ilaçtır. Genellikle 14 yaşa kadar kullanılır. Bakın açıklaması
Azrasmomm Derinminakolay evet ağrı kesici özelliği var diye doktor verdi bellide acilde devamlı gittiğim doktor değildi zaten. Yarın kendi doktorumla görüşcem
Meldakv Merhaba, paranox s fitil ağrı kesici, ateş düşürücüdür.Benim bebeğime huzursuz olduğunda 6 saatte bir yarım fitil verebileceğimizi söyledi.Gaz için sab simplex kullanıyoruz, daha önce iki damla denemiştik.Sab simplex çok iyi geldi.Ikınma problemi yaşıyorduk mama yerken onun için de mamadan önce 4 damla relactaz kullanıyoruz.Doğduğundan beri sıkıntı yaşıyorduk.4.ayımıza giricez, 3. Ayda bu konuda rahatladık.
Kbraesmags Onlar bir işe yaramıyor ben spasmo panalgine alın 6 aydır onu kullanıyorum aşı oldunda onu kullanıyorum cocugum rahatlıyor uyuyo agrısını atesini alıyor
eMirAyse Dr sam simplex damla verdi ama en az 15 damla sık demişti bana da, ilk günler işe yaradı, şimdi etkisi azaldı. Bende bir su bardağı sıcak suya rezene ve azcık kimyon ekliyorum, azcıkta şeker, 3-4 çay kaşığı kızıma içiriyorum gerisini ben içiyorum, ağlama krizlerimiz bitti şükür. İlaçlara yüklenmeden lütfen sizde deneyin.