Rkttktk Kızımda yapisiklik vardı çocuk cerrahi açtı estriol krem verdi kremi sürdüm kızım ağlamaya başladı bacaklarını sürekli birbirine vurdu kullanan varmi acaba yanma falan yapıyor krem bilgisi olan cevap werebilir mi
ipekk05 Rkttktk canım kremi kullandın mı kaç gün kullandın ben uyurken sürüyorum canı yansa uyanır sanırım hiç kıpırdamıyo bile
Pare66 Rkttktk merhaba benim kızım da 22 aylık yaklaşık 5. Ayindan bu yana bu yapisiklikla uğraşıyorum çözüm oldu mu acaba bu krem size. Bilgilerinizi aktarirsaniz cok sevinirim.
Gkce09 Rkttktk kullandık fakat cerrah açmadan önce kullandık 10 gün açılma olmayınca cerrah açtı kızım hiçbir tepki vermedi bence kesildiği için hassaslaşmoltır ondan yanı acıyordu kuzucupun
Rkttktk ipekk05 1 hafta kullandım suan ara verdim sürerken o açılan yere sürmedim sadece doktor açarken minik bir yeri açmamış çiş yaptığı yerin orada oraya sürüyorum
NisaKubraEbrar Pare66 benim kizimdada vardi yapisiklik 5 aylikti o zaman 10 gün falan kullandik acildi bizim bi sorun yasamadik
Pare66 NisaKubraEbrar peki suan yapisikligi devam ediyor mu. Ben cerrahta açtırdım yine kapandi 1,5 ay icindd yariya kadar kapaniyor