05-05-2021 Arkadaşlar kızımın kıyafetlerini roxy deterjanla beyaz renkli karışık yikiyanijiz var mı ben de böyle yapsam bişe olur mu
Show_must_go_on 05-05-2021 kızımın bütün kıyafetlerini bir atıyorum beyaz renkli fark etmiyor. Sanırım bebek kıyafeti ya renk vermiyor
Mtzzeynep 05-05-2021 ben eğer lekeliyse önce bizim deterjanla yıkıyorum sonra sabun tozuyla yıkıyorum hiçte ayırmadım renkli beyaz siyah hepsini karışık yıkıyorum
eda-14 05-05-2021 bişey olmaz yikayabilirsin bende birkaç aynı deterjanla beyaz renkli karışık yıkadım ama şuan ek gıda sürecinde olduğumuz için leke çıkarmasi zor o deterjanın
Yigitefeannesi 05-05-2021 ben oğlumun kıyafetlerini hep bir atıyorum hiç ayırmadım bizimki gibi renkli beyaz diye granül sabunla yıkıyorum birşey olmadı henüz 😁
05-05-2021 Show_must_go_on ben normal bizim kullandigimiz deterjanla karışık yıkadım ama beyazlı renk aldı oyizden sordum eğer roxy karsiik yiakrsam bişe olur mu diye
Kestanesekeri Ben baby me kullanıyorum doğduğundan beri karışık yakarım renk vermedi çok şükür ama bazı siyahlar verebiliyor onları önce tecrübe ediyorum ayrı yıkayıp elimde