Nisaktrl 3aylık bebegımı sunnet ettırdık bez deydıkce aglıyor tavsıyeye acıl ıhtıyacım var kızlar bıde kac gunde ıyılestı
Beraninannesii Nisaktrl karton bardak kesip iki ucu açık tarafını yerleştiriyorum 2 gün oldu sünnet olalı oglum
Gokce_anestezi Nisaktrl Her zaman bağladığınız gibi mi bağladınız? Eğer öyleyse biraz daha gevşek bağlayabilirsiniz.Terramycin varsa bezinin ön kısmına sürebilirsiniz.Çok çok ağrısı olur da ağlarsa doktoruna da danışarak yarım paranox fitil kullananilirsiniz.(her ağladığında değil bir kere yeterli olur çok ağrısı olursa) Ben de sağlıkçıyım bu arada.Geçmiş olsun🌸
Fkulcu94 Nisaktrl karton bardak yapın 1 hafta falan beze yapıştığı için canı aciyordur 2 güne iyileşiyor bizim 8 gün oldu bugün iyice indi sisi dikişleri düşmeye başladı bile geçmiş olsun 🌸
kayraninannesiiii 4 gün oldu sünnet olalı bardak koyuyoruz iki ucu açık tarafını, doktorumuz öyle daha rahat eder demişti 1 hafta olana kadar kullanmayı düşünüyorum çok rahat geçirdik çünkü. İlk gün dışında hiç ağlaması olmadı. Şişlikler de indi iyileşmeye başladı ☺️