Bentuce25 Ay aşılarını bugün yaptırdım genel olarak ateş olursa aşıdan ne kadar süre sonra çıkıyor acaba? İnşallah ateşimiz olmaz ama olursa da Gece mi ateşlenir sürekli başında ateş ölçerle geziyorum😃
Kbrky52 Bir hafta önce 2 ay aşılarını yaptırdık, ateş olmadı ama çok huzursuz oldu bacaklarını sürekli kaldırıp duruyor ağlıyordu. Calpol verdim çay kaşığı ile. İyi geldi
Bentuce25 Kbrky52 huzursuzluğu gece mi oldu aşıdan ne kadar süre sonra acaba benimki bugün hep uyudu bende nöbette başındayım inşallah hiç olmaz birde sadece aşı olduğu gündü değil mi huzursuzluk
Kbrky52 Bentuce25 sabah 10 gibi aşı oldu , saat 3 gibi huzursuzlanmaya başladı. Sağlık ocağındaki doktora sordum calpol verdi. Şimdi - gece ve sabah çay kaşığı ile verebilirsin dedi. Ertesi güne geçmişti
Bentuce25 Kbrky52 çok teşekkür ederim aşıyı gözümde öyle büyüttüm ki 2.ay çoktan geçti daha bugün yaptırdık kolaylıkla atlatalım inşallah çok teşekkürler tekrardan
Kbrky52 Seymatugraipek şuan ki aile hekimimiz söylemedi bize , eski mahalledeki aile hekimimle görüştüm o verdi calpolü