FatmaKk Merhaba aşırı gazlıyız çoğu damlayuı kullandım Biogai kullanıyoruz Mestil Nurse harvey Sap simlex Zinco İşe yaramıyor 3 aylıkda olduk ama hala gazı aşırı derece devam ediyor gece çok sıkıştırıyor önerileriniz nelerdir
Mimoza-kizim FatmaKk nurse harvey kesinlikle cok etkili ben duzenli kullanmiyordum fazla gazi yoktu ama duzenli kullanmaniz gerekiyor sanirim 20 damla veriyordum yanlis hatirlamiyorsam eczaciya sorabilirsiniz 1 sene oldu kullanmayi birakali hatirlamiyorum
Bjk FatmaKk hepsini bende kullandım fayda etmedi, şuan 4.5 ayligiz ve hala.devam ediyor. Doktora götürdüm geçmesi lazım demişti ama alerjik bir vücuda sahip olduğu için alerjide gazı tetiklermis bilgin olsun
sdeniz1 FatmaKk geçmiş olsun.bebeginde burun tıkanıklığı var mi.emerken zorlanıyor mu.o da gaz yapıyormuş.krndin bitki çayları kullanıyor musun.ben her yemekte bir kaşık kimyon yiyordum.sonra yemegimi yiyordum.gaz yapacak hicbir gıdayı kendim tüketmedim.anca öyle kurtuldu.sam sipleks bizde ise yaramıştı.
FatmaKk sdeniz1 Burun temizliğini herhün yapıyorum serum ile kendim çoğu şeye kimyon katıp yiyorum rezene kimyon anason çayı içiyorum gaz yapan bişeyde yemiyrum ama dr.lar aşırı derecede gazlı diyorlar
Sevzeyd FatmaKk Merhaba geçmiş olsun. Momy blıss gripe water deneyebilirsiniz çok etkili ve güzel bi damla. Aguline gaz damlasıda çok etkili. Çok zor gaz ama sabredin 3 buçuk aylık olunca daha hızlı düzelme aşamasına geçiyor gaz. Bizde çok çektik gazdan şu an o kadar azaldı ki inanamıyorum. Gazın en büyük ilacı zaman dediklerinde sinirleniyordum ama cidden öyleymiş 🌺 Rabbim yardımcınız olsun 🌿
FatmaKk Sevzeyd sağolun 3 ay olcaz iki günümüz var drlar 6.cı ayda azalır diyor inşallah erkenden kurtuluruz