Sm01
Bebegim kolik degil koliklerin halinden anlayamam hic gormedgm icin . Ama anladgm su.. bebegin bi skntisi mutlaka oluyor yoksa durduk yere aglamaz.. biz biraz gaz sancisi cektik.. doktorumuz mide gazini cikar mutlaka uyusada arkasını pispisla dedi..yoksa midedeki gaz bagrsaklara iniyor daha kotu yapyr dedi.. dedigi ise yaradi sut icinde dik tutyrm bazen hemen bazen yarim saate cikaryr gazini..arada sirtina hafif vuryrm.. bazende gaz masaji yapyrm ayaklarini karnina bastryrm netten mutlaka izleyim benm cook isime yaradi.. bagrsaklar gelsmedgi icin kolay cikaramyr bazen ben yardm edyrm.. bence bebeklerin genel sorunu bu.. emzige alstrdm cok rahat ettim agzi bos kalsn istemyrlar oyanlanmak istiyorlar galiba.. birde rahatsz oldugunda gazini cikaramadgi zamanlarda kimyon kaynatyrm icine seker ilik bi sekilde cay kasigyla 4 5 kasik veriyorum 2 ayligiz cok ise yaryr .. bir de uyurken kundak yapyrm eli hareket edyr uykuda korkuyor ..tecrubelerim bu kadar umarim isinze yarar.. cevremde gaz cikarmayip yada bilmeyen cok.. bebege vuran bagiran var o yuzden yazdim.. hicbir bebek annenin stres topu degil..
Unicorn
Şeker vermeniz pek doğru değil 2 aylık bebeğe!doktorunuza danışın derim
Unicorn
Şeker vermeniz pek doğru değil 2 aylık bebeğe!şekeride kimseye tavsiye etmeyin lütfen ve doktorunuza danışın derim
Sm01
Evet seker verilmez seker atmiyorum dicektim aci oluyor ama atılmaz tavsiye edlmyr.. tskler ..