Bir_anneyim Bebeklerde burun temizliği şırıngayla nasıl yapılır kaç ml su sıkılır Bebeğime yapıyorum olmuyor burnundaki pisliklet tam temizlenmiyor arkadaşlar sizce neden böyle olabilir
Sevzeyd Bir_anneyim Youtube da Osman Gönülal ın burun açma videosu var onu izlemenizi tavsiye ederim ben ondan öğrenmiştim gayet pratik oluyor 🌿
merhabacanim Bir_anneyim 2 yaş altı için şu burun temizleme yapıyorlarya 5ml çekip hızlı bir basınçla çocuğun burnuna sıkıyorlar o çok zararlı canım.1-2 ml her bir buruna damlatıp hafif basınçla aspiratör ile temizle yatır ve kafasını hafif meyilli tutarak
Boniboncukkk merhabacanim kesinlikle katılıyorum ilk ıkı ay yaptık sonra gittiğimiz profesör çok zararlı oldugu çok basınçlı oldugu için kulakta sıvı birikimi yapabilecegini söyledı. Simdi damla olarak kullanıyoruz. Ayrıca kızımda başta öyle yaptıgımız için korku oluştu çocuk burnuna dokundurtturmuyor😞
merhabacanim Boniboncukkk evet bir deli kuyuya taş atıyor bizlerde sonunu bilemeden yapıyoruz malesef oysaki gerçekten çok zararlı özellikle 2yaş altı için