Tugba323232 Kızlar suan prima kullanıyorum 4 numara Fiyatlar arttı baya bi. Molfix kullana var mı nasıl 2 türlü var birde hangisi iyi
Kubraozd Tugba323232 canım bende prima premiumla başlayıp sleepy ve baby turcoyla devam ederken şuan goon premium Softa geçmiş yapmış biri olarak söylüyorum mükemmellll primadan daha iyi hatta.Kesinlikle onu denemelisin hem daha ekonomik hem çok iyi yumoş yumoş dokusu öyle güzel bir deneyin isterseniz.
Evaninanasi Tugba323232 prima kullanıyorsanız prima standartlarına en yakın bez goon premium soft. Sarı paket olanı ama mavi değil. Maviyi alıp bana sövmeyin sonra 😂 prima çakması bir bez. Fiyat olarak da Molfix civarlarında. Civilim.çöm da falan indirim vardı en son hatta
Nazlican Tugba323232 Primanın muadili goon premium diyebilirim. Hatta Prima içerik olarak tartışılırken goon temiz içerikli. Eger goon da pahalı gelirse sleppy derim. Arada cok fark yok ama goon premium sanırım daha zor bulunuyor marketlerde. Molfix karton gibi tavsiye etmiyorum
Asel06_ Canm biz ikisini de kullanmıyoruz ama molfixde primadan farkı yoktu biz sleepy naturel. Kullanıyoruz çokta memnunuz hem fiyatı uygun hem de her yerde bulabiliyorsun hatta arkadaşım Prima kullanıyordu onlarda sleepy aldılar
Tugba323232 Slpy arkadaştan bi almıştım çok kötü oldu . Bağıran bilemedim 500 lira diyor primanın 4 numarasına 136 tane var çıldırmalık gerçekten. Whatpsap grubu kursak ordan haber versek indirimleri falan aslında