NuruKelam SopaBuldunMuKac İzlerken çok keyif aldığım finaline çok üzüldüğüm bir dizi. Anne with an e. Konusu da şimdi uzun ya. 😂 bir de diğer dizilere nazaran çok masum bir dizi.
benkosarim SopaBuldunMuKac outlander harika bir dizi bayılırsiniz çok güzel sevisme sahnesi de bayagi var ama dizi harika İskoçya havasını suyunu yeşilliğini de göstermesi dahası Sherlock Holmes bunu da çok seversiniz her bölüm başka heyecan
benkosarim SopaBuldunMuKac Sherlock Holmes macera degsiik olaylar oluyor onları çözüyor ama çok iyi bir zekası var olaylara farklı açıdan bakarsk şok ediyor katili felan buluyor hiç beklemediğimiz anda ters köşe yapıyor outlander şöyle iki farklı yil var kadın 1950 yılında yaşayan bir hemşire kocasıyla İskoçya ya tatile gidiyir ve bir tarihi yer geziyor sonrasında oradaki taşa elini dokununca 1740 li yıllara gidiyor orada onu bulanlar bir yakışıklı oğlan var onunla evlendiriyor kadın da ilk başta yasadigi yıla dönmeye çalisiyor ama sonradan oğlana aşık oluyor sizi bayağı etkiler biraz sevisme sahnesi çok dediğim gibi ama dizi bayağı güzel heyecanli
Eternity SopaBuldunMuKac Maid - Şiddetli bir ilişkiden çıkmış, çocuklu, genç bir anneyi anlatıyor. Ortada kalmış, çaresiz ancak çocuğu için bütün zorluklara göğüs germiş. Çok etkilemişti beni, çok tavsiye ederim.
cahillesohbetikestim SopaBuldunMuKac wednesday, the witcher bir de bir dizi daha vardı adam cinayetleri araştırıyordu ama adı aklıma gelmedi yeni başlıcam bende hepsine bakalım nasıl gidecek 🤣
Ecrininannesi58 SopaBuldunMuKac 😄 fazlasıyla cinsellik içeriyo çünkü ilğinizi çeker mi bilmem ama ben seviyorum böyle ateşli aşk filmlerini 🤭