Hilal-95 Gnc27 elma sirkesi ile taharat alın ay cok zor bişey ya bende yaşadım mafoldum ayalarını asla üşütme bol sıvı al geçmiş olsun
Nrc-2 Gnc27 geçmiş olsun ben de sürekli yaşıyordum bir dönem. Doğal yollarla bol su dışında pek iyi gelen şey olduğunu düşünmüyorum. İlaç kullanmamak için ben de bir çok yöntem denemiştim ama geçirmedi üsütne ilthabım böbreklerime kadar yayılmıştı. Tavsiyem doktora da görünmeniz benm gibi ilerletmeyin🌸
Kerem_k1 Gnc27 bende sistiten çok çekmiştim zamanında, mümkün olduğunda başka yerde tuvalete gitmeyin evinizdekinide temiz tutmaya özen gösterin bol şu içmiştim ve verilen ilaçları kullannıştım yaklaşık 3 senede zor geçirdim 🤦♀️
Mamasboy Gnc27 geçenlerde annem oldu sıcak su torbası koydu hep iki bacak arasına birkaç gün içinde geçti mutlaka deneyin derim annem çok faydasını gördü
Gnc27 Hilal-95 çok teşekkür ederim evt aşırı zor :( deneyeceğim ,ne sıklıkla peki her defasında mı acaba
Gnc27 Nrc-2 ben doktora geçen hafta gittim benimki antibiyotiğe dirençliymiş sanırım 2 tane antibiyotiğe rağmen aynıyım .”:( doktor vermedi tekrar antibiyotik ama tekrar gideceğim sanırım :( teşekkür ederim. Bi gün. Tek kat çorap giysem hemen böyle oluyor .üstelik evdeyim izindeyim yani :( evimiz de sıcak ama yine de 2şer kat giyiyorum mevbur
Hilal-95 Gnc27 3 gün felan ben uyguladım sirekeyi sulandırın kullanın sorun olmuyor saşe de iyi geliyor kullandınızmı
Nrc-2 Gnc27 bir de şöyle bir durum oluyor eşinizde varsa size de geçiyor benim eşimin belirtisi olmamasına ramen test vermesini istedi doktorum eşimde de çıktı. Meğer ondan bana geçiyormuş sürekli🤷🏻♀️ bu da aklınızda bulunsun🌸
Gnc27 Kerem_k1 evet öyle yapıyorum benim bu sene devamlı var bağışıklığım düşmüş sanırım doktor probiyotik de yazdı ama yeni başladım :(
Gnc27 Mamasboy teşekkür ederim 🙏 deniyorum onunyaouyırum o an çok faydası oluyır ama en ufak bi üşümede tekrarlıyor ☹️
Nurcan03 Gnc27 kızılcık şurubu, meyve suyu, şerbeti ya da tableti artık hangi formunu bulursanız idrar yollarına iyi geliyor. Ayaktan karından üşütmemeye çalışın geçmiş olsun…
Mrymboz Gnc27 ben antibiyotik kullanmıştım adını unuttum o bire bir birde tek kullanimlik suya atılan bi ilaç vardı onunla kurtuldum…
Glm19 Çok geçmiş olsun ben 8 aydır yaşıyorum bu durumu Ürolojiye gittim herşey temiz dedi Kadın doğuma yönlendirdi Fitil ve hap verdi 2 gündür elhamdülillah iyiyim Ayağını üşütme bol su iç
Gnc27 Glm19 fitil var evt verildi kullanmadım 😩 kullanayım ..teşekkür ederim.ayağıma iki kat çorap giyiyorum genelde :(
Gnc27 Nrc-2 öyle mi eşimde hiç belirti yok ama ..bi bakalım bu ilaçlardan sonra tekrar hızla olursa danışırız sorarız .teşekkür ederim 🙏
Mamasboy Gnc27 ayy çok geçmiş olsun hiç başıma gelmedi o yüzden bilemiyorum nasıldır Allah yardımcınız olsun ☹️