Yanındaydım arabasıyla oynarken pilleri gördü çıkardım bende taksın oyalansn bende yemeğini yediriyim diye piller hafif ıslak gibi geldi buda bianda ağzına aldı sonra attı dilini silmeye falan başladı uyusur acımsı şey gelir ya bende noldu diye pili dilime dokundurdum igrencti anlamak için ne olduğunu hemen ağzımı yıkadım onunkini yıkamaya çalıştım bı avuç suyu ağzına vermeye çalıştım parmağımla yıkadım falan bı avuç su o ara burnuna da girdi bogulacakti neyse yoğurt çıkardım ılıyınca 1saat sonra verdim falan bişey olur mu bır saniye falan almasıyla atması bir oldu diline dokundurdu aklı sıra emecekti hemen attı bende hemen müdahale ettim pili çıkartmamam gerekiyordu biliyorum işte durmadı yerinde onlarla oynamak istedi kapağını açmış bende yanndayim nasılsa diye ağzına alma falan uyardım demeye kalmadı aldı pilden su gibi bişey akar mi ya iğrenç küf gibi ağır bı koku dilime deyince de çok değişik bişey oldu dilim kamaşma gibi dilim uyusur gibi anlatamıyorum elbet başınıza gelmiştir pili ağzınıza deydirmişsinizdir sizde kucukken falan demem şu ki bişey olur mu çocuğuma taktım kafama