Cocolingo Bebeğim 10 aylık, uyku için paek yatak arayışındayım, kullanıp memnun kaldığınız varsa avantajını dezavantajını yazarsanız sevinirim
Beraninannesii Cocolingo Kraft marka kullanıyorum doğduğundan beri arakat özelliği var ( şuan sizin ihtiyacınız yok zaten ) 70X120 alt açma ve donemceye gerek duymadım. Standart basit bir park yatak ☺️
Uras10 Cocolingo Kraft aldım çok pişman oldum 3 ay kullandım ve yan taraflarından kırıldı tekrar prego aldık mağazaya götürürdük garantisi için ama bize onun yerine geçici olarak kullanabileceğim bi yatak vermediler bende yenisini aldım çocuğu nerde yatıracaktım mecbur bende aldım çünkü hareketli ve 11 aylık falandı garantiden gelen yatağı da 2. El sattım
ikikizannesi Cocolingo baby2go culla kullaniyorum cok memnunum anne yani oluyor ara kati var digerleri gibi naylon degil ketenimsi bir kumasa sahip donencesi var ama otomatik degil ben cok memnunum
benkosarim ikikizannesi link paylaşımı yasaktır annemiz düzenledim postunuzu modelin adını yazın siteyle birliklte örneğin Trendyol yoyko anne yanı gibu