muserrefasaf Arkadaşlar bebeğimin sürekli elleri ağzında. ağzına aldıkça kendisini kustuyor ne yapmamı öneerirsiniz
Deletedmom_33 muserrefasaf o yüzden 4 ayın sonundan 6 ayına doğru uyuturken kundak yaptım hep. Birşey yedirirken elini ağzına götürünce hemen müdahale ettim. Allah’tan yazdı da kustugu gibi banyoya sokuyordum
Benimdunyamm muserrefasaf benimkide aynı benimki önceden de kusan bir bebek reflü var ama şimdi eli ağızdan hiç çıkmıyor zaten sokuyor kusuyor
Deletedmom_48 @muserrefasaf kaç aylık?ellerini keşfettiği dönemse ve diş çıkarma dönemi devamlı elleri ağzında oluyor bırakın keşfetsin ellerini:)benim oğlumda ya eli ağzında yada ne bulduysa ayağını bile ağzına sokmaya calışıyo
muserrefasaf Deletedmom_48 4 aylık bebeğim ben keşfetmesi doğrusundayım fakat elini aldıkça kustuğu için besin alamıyor yer yediğini kusmuş oluyor
muserrefasaf Deletedmom_33 Oğlum o kadar hareketli ki yenidoğan döneminde bile kundak yapamadım. Kundak yapmayı çok seviyordum ama oğlumda bunu yaşayamadım. Hem hareketli hemde darlanmaya gelemiyor çıplak durmak istiyor sürekli elini ve ayağını sürekli haraket ettirmesi lazım