Mahinurum Kızım 2 haftadir ne yese ve beni ne zaman emse kabariyor kurdesen dokuyir. Zaten sut alerjisi vardi sut urunleri tumetmiyirum 2 haftadir suphelendigim seyleri de biraktim et bugday yumurta portakal mandalina elma ki bunlar her seyin icin olan seyler genelde ac kaliyorum resmen ama ona ragmen hala bi sey yer yemez kurdesen dokuyor not aliyorum yediklerimi yaziyorum hicbi faydasi olmuyor anlayamiyorum , tukenmek uzereyim , 1 hafta sonra alerji testi var hangi tetslerin yapilmasini isteyecegim onu bile bilmiyorum . Her seye alerjisi mi var anlamadim ki. :( boyle olan var mı acaba
Elvinmom Mahinurum bende 2 haftadır diyetteyim kakası çok mukusluydu geçti diyebilirim ama diyetteyken bile kaç kez kabardı benimkinin birde boyun altı kızarıp kabarıyor sizinkide mi öyle
Kbr-a Mahinurum 8 büyük alerjen besini kestiniz mi ? Birde belki de kullandığınız deterjan şampuan yapıyor olabilir onu da gözlemleyin belkide toz yapıyordur yani tek besin olarak düşünmeyin
Nuraymehmet edanuragl atopik dermatit mi dendi ya bzmde yuzumzde Bsyler cikti hipokorr kullandik ama yine ckti snrasnda tam.anlamyla gecmedi bazi syleri yemedim denedim ama ne azaldi ne artti alerjiye randevy yok istanbulda ozeldede iyi bi doktora goturmek istiorum ama onuda bulamadim
2minika Neseelii benim oğlumun da çoklu besin alerjisi var sizinki gibi döküntü yaptı bı anda herşeyi kestim ben doktorun önerisi ile tabi 1 ay sıkı diyet yaptım şimdi yavaş yavaş açıyoruz . Geçmiş olsun sizede doktor kendi yapıyor zaten testi sizin bişey istemenize gerek yok 🤗
2minika 2minika patates zeytin yeşillik ve bol suya geçin isterseniz başka bişey yemeyin bakalım yine aynı olacak mı ben 4 ay böyle yaşadım 🙂
2minika Mahinurum nelere yokki 😔 toza var . Süt ve süt ürünleri yumurta , portakal, kakao , domates … Bununla beraber kırmızı et , tavuk , kuruyemişler, kırmızı meyve ve sebzeler , paketli gıdalar hepsi yasak 🤗
Mahinurum Kbr-a bugday sut urunleri yumurta domates mandalina portakal bunlari kestim, soylediginiz besinler hangileri ?
Zahide_4646 Canım benim arkadaşımın oğluna olmuştu öyle paketli gıdaları yasakladı geçti kendide oğlu da yemiyor
Kbr-a Mahinurum Ağaç yemişleri. Yer Fıstığı … İnek Sütü … Kabuklular veya Kabuklu Deniz Mahsulleri. … Soya Fasulyesi. … Yumurta. … Balık. … Buğday.
Ozgeruya Mahinurum susam domateste yapabilir. Biber salçası tüketin yemeklerde bide benim kızımın var biber salçası yiyor sıvıyağ olabilir alerjisi cok kapsamlı
Mahinurum Ozgeruya evet gercekten her seye olabilir alerjisi ben d ebiber salcasi kullanmiyorum sus tahin vs onlari da kestim ama hala devam edimce dusundum hergun ne yiyirum ayni olarak yemegin icindeki sogan siviyag bunlara da olabilir alerji bakalim 1 hafta sonra randevumuz var, cok sagolun 🌻
Ozgeruya Mahinurum evet bizim vardi zeytinyagi biber salçası kullaniyorum hala domatese var biber salçası kullaniyorum