Kızlar terapi yada danışma almayı düşünüyorm sebebi şu ne yaparsam yapayım anneliğimden memnun değilim hatta burda bi kaç kez bu konuda post açtım yorumlardan rahatlıyorum tamam normal bir annesin herkes seninki kadar ilgileniyor çocuğuyla diyorum takıntım var takıntım oldu resmen sorun şu ki çocuğumla günlükte aktivite etkinlik olayı hergün en az 1 saat ilgilenmezsem kendimi bi yerlerden atasm geliyor hergün kitabı duyusal aktivitesi ince kaba motor gelişimi fiziksel zihinsel aktiviteleri yapamazsam kafayı yiyecek gibi oluyorum niye böyleyim onuda bilmiyorm ama şunun farkındayım instada ki etkinlkçi anneler böyle sayfaları takip ediyordm öneri fikir olsun diye bir sürü oyuncak kitap linki imkanıma göre alabildiğimi alıyorum mesela bebeklerin storylerini paylaşıyorlar kızımın yapamadığı bişeyse başlıyor benim mesai ben iyi ilgili bir anne değilim ben ilgilensem yapardı bunları eşimle konuşuyorum çocuk ayından çokta ilerde daha ne yapablirsn diyor ama ne yaparsam yapayım tatmin olmuyorm atıyorum dışarda işlerimiz oluyor o gün aktivite yapamadysam vicdan azabından gece 1 2 e kadar uyuyamıyorum