ipeek0807 Oğlumla dün ek gıdaya başladık 5 ay 20 günlük doktorumuz yoğurtla başlayın dedi yoğurt veriyorum 2 gündür ama ağzını açmıyor açtığında verdiğimde öğürüp geri çıkarıyor zorlamak da istemiyorum yediği kadar veriyorum sadece
Dunyamsensn2008 ipeek0807 İlk başlarda oğürme falan olabilir zorlamadan isterse verin ama eğer yoğurdu çok sevmediyse unutsun daha sonra tekrar veirrisiniz başka bir şey deneyin olmadı
Emir29 ipeek0807 6 ay 20 günlük aynı şeyleri yaşıyorum asla istemiyo alismicak diye korkuyorum artik sütümünde yeterli geldigini düşünmüyorum
Ygzz ipeek0807 bizde 6 aylığız bizimde aynı şekilde oyuncak gösteriyorum oyuncağı ağzına almak isteyip ağzını açınca tıkıyorum yemeği öyle öyle alışacak inşallah
Sekeranne4 15 aylıgız mama sandalyesine koyuyorum katı gıdaları yete atıyor begendigini yiyor çorba cok nadir içer yemek yemez
ipeek0807 Dunyamsensn2008 ya aslında şöyle ek gıdaya başlamadan önce emziğine batırıp veriyordum yoğurdu seviyordu şimdi kaşıkla veriyorum yemiyor
Dunyamsensn2008 ipeek0807 Başı bebekler yoğurdu sevmez ama sevmiyor diyebilmek için en 10 15 kere yememesi lazım sanırım o yüzden bugün yemedi yarın yarın yemedi diğer zamanlarda sevebilir alerjik bir tepki olmadıysa başka bir şeye geçin bir daha deneyin yine yemediyde denediginiz seylerle yoğurdu karıştırıp verin bence yer
ipeek0807 guno ya bende çok zorlamıyorum zaten doymak için yedirmiyorum vitaminini alsın tadını bilsin istiyorum
Noriye Emir29 alisiyor ama sabir lazim karsisinda yemek yeme cigneme hareketleri yapin youtube video var bu sureci kolaylastirmak icin Ben ordan yol izledim sizde izleyin Kendinize yol cizersiniz
ipeek0807 Emir29 inşallah alışır bebişlerimiz moralinizi bozmayın süt konusunda da iyi düşünmeye çalışın
Ezgiiiurass Emir29 6+5 bende aynı şekil ağzını açmıyor yemiyor ne yapmayı düşünüyorsunuz benim bir fikrim kalmadı ve akıl almaya ihtiyacım var :(
ipeek0807 Dunyamsensn2008 sebzelere geçecem inşallah onları sever blw yöntemiyle yapacam bizimki kaşığı kendi eline almak istiyor yoğurt yerken belki blw sever
ipeek0807 Noriye bende karşısında kaşığı ağzıma koyuyor gibi yapıyorum ama bizimkinin kaşık fobisi var sanki ya hep öyle ilaç verirken de istemiyordu ağzını açmıyordu kaşığa
Noriye ipeek0807 ayni seyi bizde yasadik ilk basladim cok guzel yiyordu sonra hastalandi agzina kasik Dahi degemedm ama sonra hic kasik denemeden masasina oturtup eline Kalem sebzeler verdim buharda haslayp bu 4 gun falan surdu sonra yemegin ilac olmadigjni anlayip agzini acmaya basladi kabak havuc tatli patates bunlari verdim hep
Emir29 Ezgiiiurass deniyorum her gün 2 3 kere teklif ediyorum farklı farklı zamanla alisicak die umuyorum 😔
Ezgiiiurass Emir29 bugün bende denedim elma suyu armut suyu ama yok kaşığı görünce kitliyor ağzını kendi bardağımı uzatıyorum ona bile kafa çeviriyor hayırlısı artık :(
ipekadaninannesi Ygzz ben de öyle sebze yedirmeye calısıyorum ı ıh kitliyor ağzını ancak oyuncakla suyla