Selenga80 Bebeğim 2 ay 9 günlük gazını çıkaramıyor çok ağlıyor bi çok şey denedim ama faydasını görmedim bununla ilgili etkili bi çözümü olan varsa yazsın lütfen 🙏🏻
frambuaz Selenga80 gaz masajı her beslenmeden sonra yapman gerekiyor canım duzenlı yapınca etkisini goruyorsun colinox gaz ilacı ve maflor probiyotık cok ıyı geliyor bızde cok cektık
eco1110- Selenga80 Benimde bebeğim 2 ay 18 günlük ağrısı çok oluyor ağlıyor bu gittiğim 3.doktor sanki bu ilaçlar birazda olsa fayda etti gibi reflüde var dedi onun içinde ilaç verdi birde bağırsak düzenleyici verdi
Minigim38 Selenga80 bizde 2 ay 5 günlüğüz biogai kullanıyordum çok faydasını gördüm kolayca çıkarıyordu ama 2. Aya girdiğimizden beri daha fazlalastı gazı sanırım bu ayda sıkıntı var 😁😁geceleri 2 den önce uyumazdık şimdi 4 5 oluyor öyle uyuyor. Bugünde aşımız var napacagiz bilmiyorum
Taze_anne34 Selenga80 sab simplex damla al canım eminim cok iyi gelicek bide havluyu ütüyle ısıtıp karnina koyup gaz masaji yaparsan rahat gaz cikaricaktir🙏🏻
Minigim38 Fatma3460 akşam 9 da veriyorum 5 damla hergun aynı saatte vermeniz gerekiyor bide biogai buzdolabına konuluyor yoksa etkisini kaybedermis
Newby Selam, gaz masajını beslenmeden önce altını değiştirirken yapıyorum kısa bir masaj. Beslenirken gazını çıkarıyor, yeni gelen sütle aşağıya itmesi daha kolay oluyor sanırım.
minikoglummmmm Selenga80 ayy neler çektim nellerr dün doktora götürdüm çocuk doktoruna kolik denildi hiç gaz damlası işe yaramadı sab simplex verdi dün doktor akşam çok rahat uyudu ilk defa bir damla rahatlatdi biraz pahali ama acı çekmesin de ne kadar olursa olsun dedik sizde deneyin isterseniz
Yeniesyenianne Selenga80 bizde aylarca aynı şeyi yaşadık ama 3.ayımıza bastığımız an bütün gaz sorunumuz geçti kendi rahatça çıkarmaya başladı şükürler olsun inşallah sizinde bir an önce geçer 🙏 ben bu süreçte biogai ve sap simplex kullandım ama pek işe yaramadı bizde. E bebekten kiraz çekirdekli ısıtıcı alıp karnına koydum kriz anlarında o iyi geldi. Birde gün içinde sabah öğle akşam gaz krizi yokken bacaklarıyla karnına masaj yapın iyi geliyor.
Minigim38 Fatma3460 ondan faydası olmuyordur biz eczanede alirken bile adam buz kalıbına bağlayıp veriyor
Fatma3460 Minigim38 eczaneden dün aldım direk öyle verdi 🤷♀️kullandım şimdi dolaba koydum inşallah faydası olur