Benimdunyamm 4 ay 21 günlük bebeğim var şu 2 gündür kafasını sağa sola sallıyor çok endiselendim internette kötü şeyler yazıyor
Show_must_go_on Benimdunyamm oyun oynuyor olabilir benim kıImda o zamanlar öne arkaya sallıyordu çok sık doktora götürdüm bir sorun yok dedi şimdi 9 ay 20 günlük meğerse sadece müzikli şeyler duyduğunda yapıyomuş dans ediyor 😄😄
Cansu_63633 Benimdunyamm ayy kuzum korkma sakın benimde 3 aylık bebeğim ayni şekilde kafasını sağa sola hızlı bir şekilde sallayıp duruyordu öyle korktuk ki eşim İnternete baktı çok kotu şeyler yazıyordu doktora gittigimizde uykusu geldiğinde ve kendini uykuya dalmak üzereyken böyle yaptığını 3.ay atağı da olacağıni söyledi ve şuan geçti zaten yapmıyor korkmana gerek yok göz teması varsa bebeginde hiç korkma 🙏😊
Banunur Benimdunyamm canım hiç endişe etme benim bebeğimde 6 aylikkken 5 saniyelik olacak şekilde kafasını sağa sola sallıyordu sanki birşeyi istemiyormus gibi kafa sallıyordu doktoruna sordum 1 yaşına kadar yapar oyun yapıyor dedi 2 hafta sonra bıraktı o hareketini .
Benimdunyamm mczm__ bilmem ki aslında kamerayı açınca yaptığını fark ettim dün annemle konuşurken yaptı annemde dedi sizin kulağınız agriyinca öyle yapardınız dedi sonra kapattım tekrar kamerayı açtım videoya çektim gene yaptı
Cansu_63633 Benimdunyamm doktorumuz 0 6 ay bebeklerde kulak iltihabı kulak ağrısı ne gezsin dedi eğer bir cisim sokmadiysaniz böyle birsey söz konusu olamaz demisti
SulNur Benim bebeğim de sallıyordu korkmayın, oyun yapıyordur. Doktor kontrolüne gittiğinizde sorarsınız yinede.
Benimdunyamm Cansu_63633 ay sağol içim biraz rahatladı bebeğimde göz teması çok var her yere gitsin gözü beni arar özellikle
Benimdunyamm Banunur sağol canım evet bu da 2 gündür yapıyor hatta babasına yaptırdım o da yaptı taklit ediyor
Rumeysaden Benimdunyamm benim bebeğim de 4 buçuk ayrdir arada yapıyor yeni başladı bence gelsimiyle ilgili bişey taklit etmeye başladı baya bununla ilgili olabilir
1eylulll_ Benimdunyamm benim kızım da yapıyor bunu 3ay 28 günlük ağlarken de yapıyor hızlı bir şekilde kafasını sağa sola sallıyor