sweetangell 5 ay 25 günlük bebeğim Gece 11 de uykuya geçti saat 5 den beri ful enerji uyanık neden böyle oldu yaa var mı yaşayan gelin sarılıp ağlayalım 😫🫠
CankizimRavzam sweetangell yine 2 saatte uyumussundur annesi benim kızım 3 yaşında canı sağolatca 12 de yattı 1 buçukta kalktı daha hala ayakta biliyon mu LEGO yapak anne suluboya yapalım anne annesinin stresten midesi ağrıdı haberi yok kizimin oy oy Allah’ım bizlere hayırlı vicdanlı merhametli evlat olsunlar nolur emeklerimiz zayi olmasın ALLAHÜMME amin ❣️
Babykaraniko sweetangell bir gün diğerini tutmuyor ki dış çıkarmadan beri geceler uykusuz şuan 1yasindayiz hayla gecemiz gunduzumuz oturmadı
Lkjhgfdsa sweetangell benim gece 8 olmadan bayılan sabah 8e kadar uyuyan bebek resmen gitti bugün 8 de yatırdım 12 de uyandı bir daha uyuyabilen aşk olsun eşim ben perişan haldeyiz
Arasbebek2022 Olur öyle bebekler çok çabuk değişiyo bi günü bi gününü tutmuyor 9 aydan bildiriyorum geceleri uyku yok gündüzler huysuz.
angelka 3 ayi bitiyor , 10 gündür böyleyiz.. gece 2de uyaniyoruz 5e kadar agla agla ne yapsam begenmiyor😄 emzirsem kusuyor, yatirsam bagiriyor, gezdirsem agliyor🥲🥲🥲 Atak haftasi cok agir geciyor ( gunduzleri aksine uyandirmakta gucluk cekiyorum) 🤯
sweetangell angelka ya bu gündüzde uyumuyo öncesinde sabah 8 de güne başladık gece 11 e kadar toplamda sadece 2 saat uyudu benim pilim bitti onun enerjisi tükenmiyor 🥲
angelka sweetangell bir kac gundur gunduz uykulari normale döndü yoksa bu atak baslar baslamaz toplamda 3 saat uyuyordu ins tam bitti dedigimde geri gelmez yine 😭😭
kubraurkantas 18 aylık oğlum şuan ayağımda ve ben gece 4 ten beri onu sallıyorum uyumayı seven bi bebek hiç olmadı ama 18 ay uyku gerilemesi mahvetti biZi ben çokabuk sinirleniyorum uyumayınca uykusuzluk çok zorluyor
Elisa34 kubraurkantas hiç düzelme yok mu bu aylarda bizde biraz daha büyüsün düzelir gözüyle bakıyorum😀
kubraurkantas Elisa34 daha kötü desem başlara göre yeridir 😏 ayakta sallanarak uyuyan bi bebek olduğu için ki başlarda hiç öyle değildi son iki aydık gece de ayakta sallanmak istiyor ve saatlerce sallasam da uyumuyor bu beni çok yıpratıyor