Yusufunannesi97 Lutfen yardim edin kafayi yiycem. Bebegimin uykusu aksam 9 gibi basliyor ama bir kac haftadır gece surekli uyaniyor yarim saatte bir yada bir saatte bir. Bugun 5 te uyandi oyun oynamak istiyor gozunde uyku yok neden olabilir ne yapmam gerekiyro
Nsrn1 Yusufunannesi97 gün içinde yeterince aktivite yapıyor musunuz? Bebekler ya açtır ya ağrısı vardır ya da sıkılıyordur o yüzden uyumaz
Ipek-Huriye Yusufunannesi97 biz de 5.5 ayligiz ayni durumu yasiyoruz🥺 gece saat basi uyandigi bile oluyor. Uykuya cok zor geri dönüyor.🥹 bu durum gecici olsun uykusuzluk beni cok yoruyor😏😏
Lyla____ Yusufunannesi97 aynı durumdayız 5 ay 12 günlük sabah 6 buçukta uyanıyoruz 6 da uyanıyoruz surekli ağlıyor gece uyanıyoruz ((((((
Yusufunannesi97 Ipek-Huriye Nebahat123 Lyla____ Kadiminannesi58 Sanirim bir cok kisi bu sorundan muzdarip doktora giden oldu mu dis mi cikardigi icin mi yoksa atak donemi mi yoksa baska bir sorun mu var acaba ya
Nebahat123 Bende aynı durumdayım. Göz altı torbaları oluşup göz çevrem morardı artık uykusuzluktan :(gündüzde uyumuyoruz
Kadiminannesi58 Bende de durum aynı 5 ay 10 günlüğüz kaç haftadır böyle uykusuzluktan ölcem artık tam uykuya dalıyorum geri kalkıyor ve gece yarısı uyanıp oynamak istyor diş çıkarıyor sanırım ondan bu ayda öyle oluyor inşallah kısa ve geçici bişeydir🥺🥹
Mehtap-37 Yusufunannesi97 ben gittim diş yerleri belirmiş ama daha çıkarmıyor benimki doktor oyuncu ve sosyal bi çocuk uyumak istememesi normal dedi