Ecemcansuc Kızım 16 aylık olacak artık memeden kesmek istiyorum. Aşırı bağımlı hale geldi sürekli memede oyuncak gibi oynuyor ama. Yemesinde sıkıntı yok falat psikolojik olarak artık emzirmek beni yıpratıyor
UmayGmz 8 ay sonra zaten bırakacak kış ayındayız virüsler çok sütünüz bebeğinizin bagışıklıgını güçlendiriyor yerinizde olsam biraz daha sabrederdim çünkü 8 ay sonra emzirmek istesenizde emzirmemeniz gerekecek
Zuhrd123 UmayGmz Emzirmeyi kestim sutum nezamn geri cekilecektir ve taş gibi oldu cok agriyor ? Hamile oldugum ivin kesmem gerekti 2ci gece bu kesintiden
Irmakmelegim UmayGmz valla anne sütü içen bebek te hasta oluyor bağışıklık biraz gentik yeğenim 2.5 yaşında çok fazla 1 yaşına kdr hasta oldu 22 ay emdi mesela kızım mama ve meme büyüdü 17 aylık olucak 5 gün snra daha gram hasta olmadı bağışıklığı sağlam diyebilirim ve oremeture kizim
Zuhrd123 talula Lutveb yardim edin canim cok yaniyor tas gibi oldu gogsum 1gogsum sadece digernde sut yok dogru duzgun
Woman35 Zuhrd123 sağıcaksın canım başka yapıcak bişeyin yok sağdıktan sonra bi kıyafetle vs göğüsünden sırtına doğru bağla burda bi kadın söylemişti ile yarar mi bilemiyorum
Zuhrd123 Deletedmom_71 iyi dglms haram sut olarak adlandrlior bebegin her gecen gun kemikleri eriormus
Deletedmom_71 Zuhrd123 canim instagram da hastalanmayancocuk hesabi var hemen bak istersen onun durumlarında ds var gönderi olarak da var bu konu. Aksine çok faydalı ve iki çocuğunu ds emzirebilirmissin. Araştır istersen ordan bi.
Elifinannesii_ Zuhrd123 haram süt olur mu ya nerden çıkarıyorsunuz böyle şeyleri . O sütün tek damlası bile şifa .
Benisahtesevme2 Zuhrd123 öyle bısey yok bebegını emzır sende rahatla düşük tehlıkesı olmadıgı sürece emzırebılırsın
Zuhrd123 Biraktm artk ypck bsey yok buyuklerim esimin ailesi bnm ailem hepsi hharam sut diorlar yalan solecik halleri yok valla
Deletedmom_71 Zuhrd123 kendi tercihin canim. Bence yinede bir doktor kontrolünde danış derim. Hakkında hayırlısı olsun 🥰
Herneyse_00 Zuhrd123 yalan söylemezler evet ama bı konuda doğru bildiklerini emin olmadan da böyle konuşmamalı kimse. doktora git sor? Emzirmiyorum ama sagamam da haram diyosun geriye bişey kalmıyor 😂
zumra_uysal Zuhrd123 dini bir kaynaktan edinmediğimiz Her haram helal bilgisi ne yazıkki yalan canım benim. Helal haram hükmünü kimin ve neyin verdiğine lütfen çok dikkat edelim
Zuhrd123 Herneyse_00 sagmam haram dgl ki bebeke sut veremem cunku hamileyim ona sut veremem iyi degil iste kisacisi buyuklerimiz dogru soylior neden kotulumu istesinler ailem.bilemi yalan soylior hic sanmam herkez evli cunki neyin ne oldugunu biliorlar
UmayGmz Irmakmelegim neyse bildiginizi yapın bütün doktorlar boşuna diyor anne sütünün faydalarını içiniz rahatlatıyorsa bu şekilde kandırabilirsiniz kendinizi