pazartesisendromu Merhaba acil eşimin sakalında idi şimdi saçında saçkıran yayılma var önerebileceğiniz iyi bir hekim var mı,Sakarya serdivan da
ikiCicek pazartesisendromu canım benim eşimdede oldu saçında doktora gittik damla verdi fayda görmedi berberi iğneyle çiz biraz sarımsak sür demiş öyle ysptık kötü kokuyor ama yayılmasından iyidir somra çıkmaya başladı 🤗 geçmiş olsun bu arada
okuyor pazartesisendromu adatipta gittim erkek bir doktor. Çok ilgisizdi. Pişman oldum. Verdiği ilaçlar da hiçbir işe yaramadi. Tavsiye etmiyorum.
pazartesisendromu ikiCicek teşekkür ederim.serum,damla,kortizon yayıldı yayılan yerde biraz çıktı ama bir anda büyüdü morali çok bozuk,berbere de çizdirdi ama çizilen yere serum sürdü sarımsak sürmedi
pazartesisendromu okuyor orada bir tek çocuk doktoruna gidiyorum çok şükür iyi bir hekim Dr.Metin Tırabzon.
pazartesisendromu okuyor aklımda bulunsun .Çok değişik bir hastalıkmış kortizol yapıldı vs kıl çıktı az ama yayılıyor iyice psikolojisi bozuldu troid problemi var ilaç kullanıyor o da etkiliyor belki açıkçası burada iyi bir endokronolijici de bulmam lazım.İstanbul dan geldij biz burada pek hekim vs bilmiyorum Allah tan bu platformlar var
okuyor pazartesisendromu o dönem medarı da aramıştım. Cildiye doktorları yoktu. Birkaç ay oluyor. Şimdi var mıdır bilmiyorum