AhsenAhsen Kızlar bebeğime pasaport çıkartacağım . Yurt dışına giderken kimliğinde fotoğraf olması gerekiyor mu?? Eğer gerekiyorsa Nüfus M. ne gitmişken onuda yaptırim, ona göre fotoğraf çektireyim.
Laren AhsenAhsen Bizde pasaport çıkardık bizimkiyle aynı işlemler vesikalık fotoğraf falan. Henüz yurtdışına çıkmadık bildiğim kadarıyla her ülkede kimlik fotoğrafı şart değil ama mesela kıbrıs yurtdışı olmadığı halde bebek kimliklerinde fotoğraf istiyor
Afram96 AhsenAhsen biz yazin kibrisa gittik. Kimliginin resimli olmasi gerekiyor dedi tur firmasi. Bizde o sekilde cikardik
Balkelebegi AhsenAhsen kimliğe fotoğraf şart değil ama yurtdışındayken pasaporta bir şey olursa kimliğin fotoğraflı olmasını istiyorlarmış. Gitmişken yaptırın aradan çıksın.
Bebitom_3 AhsenAhsen ben kızıma 10 sene önce çıkarmıştım o zaman fotoğraf vermiştik 10 aylık falandı o zaman
t_bulut Başvuru için gerekmiyor pasaport için biyometrik fotoğraf gerekiyor anne baba beraber gidiliyor birde harcı yatırıyorsunuz yurtdışına çıkarken de gerekeceğini sanmam ordaki personel söylerdi öle olsaydı heralde
t_bulut AhsenAhsen bize söylemedi anlamında dedim de siz söyleyince benmde kafama takıldı öğrendiğinizde banada söyleyebilir misiniz zahmet olmazsa size
t_bulut AhsenAhsen çok teşekkür ederim sizden haber beklicem bizim pasaportta hala basılmamış kendimize çıkardığımızda hemen yollamışlardı şimdi yoğunluk var sanırım
AhsenAhsen t_bulut Pasaport başvurusuru yaptık bebeğime. Yurt dışına çıkarken kimlikte fotoğrafa gerek yok dedi Nüfus Müd.çalışanı. Haber vermek istedim.