minikkus_1_5 Kızlar e devletten hesaplarınızı kontrol edin ocak ayının ödemesi yılbaşından önceye çekilmiş yarın yatacakmış
minikkus_1_5 Merveeemeeliss Benim bu gece yattı demekki yoğunluktan ama 29 unda hesaplara geçecek yazıyor
Melikeveannesi Kızlar bu para her ay mı yatacak bilen var mı? Ödeme tarihi 28 Aralık son ödeme tarihi 30 haziran diyor yani 6 ay boyunca mı yatacak tek seferlik mi acaba
3erkekannesi_ Fato29 bana aynı yatmış her ay yattığı gibi hiçbir farklılık yok PTT kurum ödemelerinden baktım
3erkekannesi_ minikkus_1_5 evet benim de yarın geçecek hesaba bazı arkadaşların bugün geçiyor bazılarıda yarın
Fato29 3erkekannesi_ ben ilk defa alacağım ne kadar olduğunu bilmiyorum ama herkese farklı mi yatıyor
3erkekannesi_ Zeynepsorgu_33 e-Devlet üzerinden sosyal yardım başvurusu yazarsanız arama yerine oradan yapabilirsiniz
3erkekannesi_ Fato29 evet farklı yatıyor çocuk sayısına göre de ücret değişiyor üç çocuğum var yatan ücret 1400 TL bir de eve giren paraya göre değişiyor sanırım eşim asgari ücretle çalışıyor ev kira bu şekilde 1400 TL yardım çıktı bize