Birdunyabircennetannesi EzgiiBlt Süte geçiyor canım benim fikrim almaman daha iyi ama tabiki yine siz bilirsiniz ☺️
_Ozgum6658_ EzgiiBlt en az iki saat gibi bir süre emzirmemeniz lazım ama tabi ki tavsiye almamanız, diyelim ki bir bardak içtiniz o zaman iki saat emzirmeyin sonra olan sütü sagin ondan sonra emzirin
Deletedmom_54 EzgiiBlt 2 saat emzirmiyorsunuz sonrasında sütünüzü sağıp döküyorsunuz bu içtiğiniz kadeh sayısınada bağlı benim dediğim 1 kadeh için geçerli olan
Milosunannes41 EzgiiBlt ben sağıp veriyorım sütümü o yüzden o gün 6 7 paket sağmıştım etkisi max 7 saatte geçiyor alkolün
Mihrimahim16 Bence emzirirken alkol kullanma anne sütündeki antikorlar çok önemli… Emzirme sonlanınca istediğini yap biraz sabır etmelisin.. Anne sütü bebeği hastalıktan korur.
Fundaybars16 Ben bı keresinde araştırmıştm . Örneğin 1 duble rakı içtiniz 2 saat emzirmemek gerekiyormuş .
Arsm- EzgiiBlt bence icmeyin, oglum emmeyi birakti die bigun meyveli bira icmistim oglumunda emesi tuttu o aksam, oglan deliksiz 4 5 saat uyudu bisey oldu die ödüm patlamisti 😁