minnosonnesi 2 ay 8 günlük bebeğim 1 haftadır sadece 2 gece uyudu. Akşam 5 den beri uyuyup 5 dk sonra uyanıyor. Sabahlara kadar uyumuyoruz. Yoruldumm. Gazı var normalde ama uyuyor yatağa koyunca uyanıyor. Anlamıyorum
umut2307 minnosonnesi benim bebegim 5aylık hala böyle hiç 2 saat aralıksız uyuduğumu hatırlamam mesela bu süreçte bazı bebekler uyuyo diyorum vay be 6aydan sonra düzelir dedi doktor bekle dedi bekliyorum az kldı 😅bebegim gündüz hiç uyumaz mesela gece de sık sık kalkar bazen yalvarıyorum nolur uyu oğlum uyumam lazım diye😅ama işte
minnosonnesi Serotoninhormonu çok emiyor. Dalıyor. Geri uyanıyor. Bende tekrar emziriyorum. Uyumadikca emiyor.
Serotoninhormonu minnosonnesi gaz sıkıştırıyor demek doktor gaz damlası verdiyse kullanın kesmeyin ben 6 aya kadar kullandım
Eos Emiyor olabilir ama belki sütünüzde yetmiyor olabilir benim bebeğimde 5 gün kadar uyumamıştı dakikada bir uyanıyordu sütümü sağdım 2 çorba kaşığı ancak çıktı ve mama takviyesi yaptım bende sonra uyumaya başladı
Eos Birde gaz damlası kullanmanı tavsiye ederim ama yani sonuçta sen daha iyi bilirsin anne ne kadar acemi olursa olsun çocuğunun dilinden en iyi o anlar 🙂