Melihaslan5144 Kızlar bebeğim 16 günlük ve özellikle son 3 gündür ağlama krizlerine giriyor sürekli ağlıyor uyanık kaldığı her dakika ya yemek yemek istiyor yada ağlıyor bugün tam 5 saat aralıksız uyumadu bide bu haldeyken sadece yiyince susuyor bu seferde çok yiyince kusuyor yada dehşet bir şekilde ağlıyor ne yapcağımı şaşırdım ne zaman geçicek ve neden böyle 🥹
berna5225 Melihaslan5144 canım üyül ihtimalle kolik o zamanlar bizde o şekilde başladık sabahı sabah edip defalarca Dr a götürdüm boş boş masaj yap youtu.be dan bak ayaklarını sıcak tut ve rezene kimyon tohumu karıştırıp kendin çayını iç bebek şşnde probiyotik ve gaz ilacına başla dr a sorup çünkü çok küçük yediklerine de dikkat et emzirdikten sonra mutlaka gazını çıkar inşallah faydası olur biz o zamnalr çok yeni olduğu için çaresiz kalıyorduk
Mervee2531 Melihaslan5144 Benimde bebeğim 35 günlük ve 25 gündür birebir aynılarını yaşıyorum. Üstelik gece uykusunda garip garip sesler çıkarıyor midesi bulanıyormuş gibi. 😢
witcher Melihaslan5144 kolik bacım gaz damlası ve probiyotik kullan ama cokta medet umma tek ilacı zaman 5. Ayda bitti bizim kolik ağlamalarımız ama mızmızlığı kaldı. Umarım sizin ki daha kıza sürer 🙏🏻
witcher Melihaslan5144 sürekli beslememeye çalış bir de o aylarda ne yediklerni bilmiyorlar üst üste yedikçe de gazı artıyor haliyle daha çok rahatsız ediyor gaz
gfkgunes @Melihaslan5144 yarım kundak yapmanı tavsiye ederim benim bebeğimde çok ağlıyor kundak yapınca sakinleşiyor güvende hissediyor
berna5225 Mervee2531 yuakrıda dediklerime bakın isterseniz bir de uyuturken Osman kolik diye Bi adam var onun kolik müziklerini açın onunla uyutun rahatlatıyor biz eiyş gelmişti
Perikizi83 Allah yardım etsin Evet kolik başlama zamanı sizin Benim oğlum 3 ay 20 günlük daha 5 gündür rahat ettim Fön sesi,süpürge sesi,masaj,çarşafta sallamak ile bu güne geldik
Mervee2531 berna5225 onuda denedim ilk 2 3 gün işe yaradı sonra gene aynı mosmor olana kadar ağlıyor. Yorulunca susuyor.Doktor normal diyor ama sadece ağlaması değil ki uykuda aşırı huzursuz oluyor. Vicol diye Bi damla aldım inşallah işe yarar şimdiye kadar metsil vermiştim.
berna5225 Mervee2531 çok zor canım inşallah biran önce toplar evet o zman bizimde uyumuyordu asla gecem gündüzüm karışmıştı umarım çabuk gecer 2,5 aylığız azaldı geçmedi ama bunda şükür inşallah seninde biran önce geçer
Alygkc Nurse harveys şurup düzenli kullanımda etki etmişti bize cok zor yaaa kabus gibiydi sıyırcaktım nefesi kesilene kadar ağlıyordu morarıyordu fitil atmak zorunda kalıyordum Allah yardımcın olsun tez zamanda geçer gider inşallah 🙏
Mervee2531 Alygkc Aminn inşallah 🤲 peki sizlerde de uyku esnasında huzursuzluk, mızmızlanma oluyormuydu midesi bulanıyormuş gibi yapıyor ağzını. Sanırım bu kolik belirtisi değil çünkü 😕
Nsrn1 Melihaslan5144 ağlamaya başladığı an su hazırlayıp sok suyun içine. Suda çırpınıp oynadıkça gazını çıkaracaktır. Sudan çıkardıktan sonra da vücuduna organik bebek yağıyla güzel bir masaj yap karnına masaj yap sonra bacaklarını hareket ettir. En son bezini kapatmadan önce kulak pamuğunu zeytinyağı ile ıslatıp makatından içeriye doğru çevirerek nazikçe itekle 3-4 cm kadar girsin. Çok güzel gaz çıkaracaktır. Sonra da besleyip gazını çıkarıp misler gibi uyut 😊 umarım faydası olur bize çok faydası olmuştu bu sıralamanın. Doktor tavsiyesidir bu arada kafama göre yapmıyordum hiçbir aşamayı.
Perikizi83 Nsrn1 o nasıl Dr makattan içeri kulak çubuğu sokturan.makata uyarılmak İçin bile masaj yapmak sağlıklı değil genel düzenini bozar alışır
Nsrn1 Perikizi83 çok ciddi sancı yaşadığı dönemde 2 kez denedim ve cidden çok gaz çıkardı. Ama alışmadı çok şükür şu an 2 günde bir rutin yapıyor tuvaletini ve gazını çıkarıyor kendisi rahatça.