GamzeAsel21 Kızlar bebeğim 1 yaşına girdi anne sütü almadı hiç mama veriyordum 1 haftadır mamayı kestim sadece süt veriyorum sizce erken mi davrandım sütün bi zararı olur mu bimde satılan devam sütünden kullanıyorum
Irmakmelegim GamzeAsel21 1 yaşına girince illa süt mü vermek zrndasiniz mama vermeyince size madalyami takıyorlar gerçekten anlamıyorum sütun hiç bir yararı yok zararı çok daha fazla ve bile bile süt veriyorsunuz 2 yaşına kdr emseydide yine 1 yaşında süt vercekmiydiniz acaba? Kızım 16 ay 25 günlük hala günde 3 kez mam icer hiç inek sütü vermedim kziimi bile bile zarar li bisey vermem ama fermente halini yer içer yogurt peynir hergun yer genlde
Bkttduha GamzeAsel21 21 aylık oğlum ve hala mama içiyor hoş bıraksaydıda kesinlikle süt vermezdim mamayı bıraktırıp süte başlamak çok mantıklı değil biraz araştırırsanız eğer eskiler vermiş hep diyeceksiniz ama eskiler de ne yaptığını bilmiyor eskiden bu kadar farkında değildi insanlar sütün faydasından çok zararı var ve bebeğiniz çok küçük zaten kanları zor toparlanıyor sütle demir eksikliğini tetikleyeceksiniz bağırsak florası bozulacak geçirgenlik artacak bununla birlikte gelsin hastalıklar ama yine de siz bilirsiniz
Dilaylaa Sut vermekle hata etmişsiniz demir eksikliğine sebep olur iştahsızlıga sebep olur sonradan toparlamak çok zor oluyor.
GamzeAsel21 Irmakmelegim Bile bile derken bilmediğim için zaten buraya yazdım ayrıca inek sütü vermiyorum devam sütü veriyorum
Nrcnkseri Süt faydalı olmadığını öğrendikten sonra vermiyorum mama veriyorum 22 aylık fermente olarak kefir yoğurt ayran vermeni öneririm.Bişi olmaz yanılgısna girme çok sık hastalnabilir bagıslıklıgı düşürdüğü araştırmalarda çıkmıştır.