06Glz44 Nurseda95 bu konuda devlette mamaydan indrm veriyır die bliyorum aratr canm istersen alerji olan cocuklara mama almak zorundaysanz bi süre.
Kgs2110 Nurseda95 kahvalti : patates , suyla krep , yulaf sütüyle krep , sebzeli krep , yumurtasiz menemen, meyveli yulaf Tabi bunlara alerjisi yoksa. 19.aydan bildiriyorum korkmayın acıyor ama alışıyorsunuz:)))
Sevdeb83 Nurseda95 Keçi sütünden yoğurt , yağ , bebe bisküvisi şeklinde alternatif üretebilir siniz. Yeğenimin de vardı süt alerjisi ve çoklu gıda alerjisi. Keçi suti anne sütüne çok yakın olduğundan onu kullandık doktor önerisiyle, ilaveten mama ve deneme yanılma sebzeler . Allah yardımcıniz olsun zor bir süreç
Sevdeb83 Nurseda95 keçi sütü alerji yapmıyor genelde bizde yapmadı en azından denediniz mi bilemiyorum
Nurseda95 Kgs2110 yulaf hangisinden almak lazım acaba ay alerji ömür boyu sürüyor mu geçici bir şey mi ya 😩😩
Kgs2110 Nurseda95 mamma baby food ürünleri kullanıyorum. Çok memnunum . Sutsuz yumurtasiz bebe bisküvileri de harika. Valla 1 yaşından sonra biteni de gördüm 10 yaşında devam edeni de. Siz güçlü olun