Aysegul79 Selam kızlar. 21 aylık kızım. Her gece yatırdıktan sonra istisnasız 2 saatte bir yada daha az bir sürede ağlayarak uyanıyor. Korkuyor gibi geliyor bana ama başka bi sebebi olabilir mi? Yaşayan anneler var mı böyle bişey?
Eyllebr Aysegul79 ben yaşıyorum 25 aylık gecenın bir vaktı ağlayarak kalkıyor sakınleştıremiyorum da rahat yarım saat boş boş ağlıyor kucama alayım dıyorum hayır dıyor odadan çıkıyorum daha cok aglıyor şaştım ya doktora sordum gece törerü dedı ıns kalıcı olmaz dedı 3 yaşına kadar geçmezmiş
Hollymolly Aysegul79 benim oğlum 12 aylık her uykudan istisnasız aglayarak uyanır. Gece defalarca uyanır hep aglayarak. Sebebini bilmiyorum:( rüya olsa her gün mü rüya? Agrı olsa her gün mü Yani? Hiç bilmem kendiliğinden ağlamadan uyandığını
Aysegul79 Eyllebr gece terörü olmasından korkuyodum aslında ama rüya görüyor eminim ya her gün daha da artıyormapıcam bilmiyorum
Eyllebr Aysegul79 Aysegul79 geçenlerde 40 dk agladı ne yapacağımız şaşırdık çığlık faln attı ben yaklaştıkça oturdum bende ağladım sinirim bozuldu ıyıce uyanıcakta aglıcak dıye beklıyorum gecelerı
Aysegul79 Hollymolly Benim kızımda ağlardı birinde ağlamasa birinde ağlardı gece kalkıp hep otururduk zaten ama bu başka.. 2 yaş sendromu mu dedim ama .. ay ben bilmiyorum valla saat başı ağlamak ağlamak ağlamak. Uyanırken yatarken uyku arasında sürekli. Artık insanda napacagını bilemiyor gerçekten bende uyku falan bitti yani.
Aysegul79 Eyllebr hemen düzelsinler bu nedir ben anlayamadım çünkü.. aralıksız katıla katıla ağlıyorlar ya hani . Tabi bizi de ağlatıyorlar . Yani bu gece terörü ise ne yapmak lazım mesela