Mervisasel Merhaba arkadaşlar 🧡 6 buçuk aylık bebeğim var 1 haftadır yatağına koyunca ağlıyor ve saat başı uyanmaya başladı eskiden gece uyurdu şimdi bizi zorlamaya başladı acaba sizde böyle bir durum yaşadınız mı deneyimleriniz ve önerileriniz neler ? Sabır çekiyorum resmen ☺️
sweetangell Mervisasel 5 ay 25 günlük bebeğim saatlerdir uyutmaya çalışıyorum sabah 8.30 dan beri şu saate kadar toplasan 2 saat uyumuştur sabır falan kalmadı çıldırmak üzereyim gözlerini ayırmış bana bakıyo uykunun zerresi yok gözünde 😤
Ayfer_2961 Mervisasel benimki de 6.5 ay yarm saatte bir uyaniyo uykularmz duznliykn 4. Ayda diş skntsndan dolayi bu hale geldik sznki de buyuk bi ihtml distr
Mimoza-kizim Mervisasel bebeginizi yatirirken yanına tisortunuzu koyun ve yataga once ayaklarini koyun sonra kafasini koyun birde boyle deneyin yani 6 aylikken deglde 4 aylikken ben bu sorunu yasiyordum instagramda bir paylasim gorup denedim duzelmisti 🥰 umarim duzelir
Mervisasel Ayfer_2961 kesinlikle bizim gündüz uykumuz yok çok ama gece uykumuz güzeldi ama 4. Aydan sonra resmen mahvoldu suan da yatağına koyuyoruz gece bile uyanıyor 😒
Mervisasel Mimoza-kizim genelde gündüzleri öyle yapmaya çalışıyorum işe yarıyor deneyeceğim tavsiyeniz için teşekkürler 🥰
Levozge Mimoza-kizim Önce ayakları sonra kafayı koymanın mantığı nedir anlayamadım, biliyor musunuz 🤔
bilgekizinannesi Mervisasel 5. Aydan beri biz de öyleyiz gece de yarım saatte bir uyanıyor öncesinde 12 saatte 3 kez uyanır emerdi bitik haldeyim. Düzelmiyor da umudumu kesmeye başladım artık. 1 dişi çıktı yine geliyor sanırım. Tüm dişlerini böyle zor çıkaracaksa ben bittim
Mervisasel bilgekizinannesi dişten dolayı diyorsunuz yani daha gelmedi gelse aynen öyle bize Allah yardım etsin gerçekten bittik anneler olarak 😒 Allah sabrını veriyor bir şekilde napalım işler beklesin bebişlerle ilgilenelim büyüyünce geçer hepsi bence
bilgekizinannesi Mervisasel sanırım dişten. Bir de bağırsak enfeksiyonu geçirdi sonra çok değişti sonrasında başladı ve dişle birlikte son noktaya geldi. Allah yardım ediyor ona bile alışıyor vücut bir yerden sonra. Geçecek diye diye devam ediyoruz yeter ki iyi olsunlar 🙏🙏🙏🥰
Mervisasel bilgekizinannesi çok geçmiş olsun Allah korusun bebişlerimizi aynen canları sağolsun okula gidince uyurlarsa bu seferde biz uyutmayız 😀😀
Mimoza-kizim Levozge once kafa kismini koydugunuz zaman bebekte dusmeye karsi refleksi harekete geçiyo buda bebegi uyandiriyo ama once ayaklari degdigi zaman kendini guvende hissediyormus ben uyguladm cokta faydasini gordum bunu bi Instagram sayfasinda gormustum 🥰
Minisi Mervisasel diş dönemi, büyüme atakları, ayrılık korkusu, var olan bir rahatsızlığı buna neden olabilir. Biz en Son 5,5 / 6/,5 ayımızda rahat uyuduk(gece 3,4 defa kalıyordu en rahatı). Bir yaşını doldurduk o zamandan beri uyku yokkk😭😭