minnosunannesi06 Kızlar oğlum 3 yaşında diş fırçalama yapıyoruz ama macun asla kullanamıyor midesi bulanıyor ne denediysem hangi macunu çocuklar için midesi kaldırmıyor sizde durumlar nasıl çocuklarınız fırçalama yapıyor mu hangi macunu kullanıyor sunuz
HamzaTugra minnosunannesi06 38 aylık oğlum bizde 1 aydır falan düzenli fircaliyoruz önceden de fircaliyoduk ama merak ettikce o istedikceydi. sağlık bakanlığında çalışan bi abimiz getirmişti macun cilekliydi markasını hatırlamıyorum şimdi colgate aldım a101 den 2 5 yaş yaziyo buda meyveli eczacı arkadaşlara sordum az koy yine de yutmasin önermiyoruz florür var dedi oğlum çok güzel fircaliyo maşallahı var tükürüyo yutmuyo minicik koyuyorum zaten kokusu güzel bizimkinin bilmiyorum hiç midesi bulanmadı aksine kendi meraklandı diye başlamıştık
Patateskoftesi minnosunannesi06 e bebekten aldim ben macunu oglum yutuyor tadi cok iyi degil ama mide bulandirici da degil deneyin isterseniz .. oglum 19 aylik tukur dedigimde tü diyor ama tukuremiyor sadece ses var 😂😂
MelindaMelisa minnosunannesi06 Kızım 30 aylık düzenli fırçalarız Rocs marka fırça ve macunla.Macunu elmalı almıştım yutuyor ama zararlı değil en azından.Tükürmeyi öğrettim ama zamanında yapamıyor o işi fırçalıyor biraz duruyor tükürüyor.Kızım demir ilacı kullanıyor onun için fırçalamak lazım.Benle birlikte yapıyor benden gördüklerini ağzını falan çalkalıyor.Bizi izleyerek daha güzel öğreniyorlar
YldrmBytkn Rocs kullanıyorum ben çok minicik koyuyorum tukuremiyor onu daha öğrenemedi yutuyor o yüzden çok az koyuyorum. 32 aylık oğlum bu arada.
Marinedeniz YldrmBytkn merhaba rocs un hangisini kullaniyorsunuz? Doktor 8-18 yas onerdi bize florurli sanirim ama pirinc tanesi kadar kullanin dedi iki aydir kullaniyoruz curuk baslangici vardi oglumda sanki durakladi biraz ama icim rahat degil tukurmuyor cunki yutuyor doktor sorun olmaz dedi ama yinede bilmiyorum
simiyyy Yani 3 yaşta daha bebeklik evresi sayılır ya. Tükürmeyi bilmiyorsa biraz daha zaman tanıyın ona macunsuz fırçalasız bir süre daha
Kuzularinanasi HamzaTugra HamzaTugra colgate kullanmayin florur var onda.rocs marka alin .ben 3 4 yasina kadar roscs kullandim kizima sonra da oralb gectik.
Dondurmalikahve minnosunannesi06 Trendyol’da var onlar elmalı ıhlamurlusu falan var rocsun mesela oğlumla kullandım
YldrmBytkn minnosunannesi06 ben file marketten almıştım ama onun dışında migros gibi yerlerde de var eczane de ınternette de bulabilirsiniz.
YldrmBytkn Marinedeniz merhaba, ya sanırım üstünde papatya olanı aldım ben 3 yaş falan yazıyordu üstünde. Çok sık kullanmadığım için tarihi geçti bitirmeden attım bende yenisini alacağım yakın zamanda 😊
busrasilra14 minnosunannesi06 ben farmasinin dogal ve calkalanmayan cilekli macununu aldim. Biraksam macunu oyle yicek bizimki. Cok minik aramo versin diye koyuyorum 2 yasindayiz. Ama cok memnunum
OptimusPrime minnosunannesi06 Ben çocuk diş macunu kullanıyorum dentakis miydi neydi ama bunun tam temizlemesi gibi düşünüyorum rocs falan da kullandım. Artık daha yetişkin gibi yiyorlar. Yeterisz kalıp sararmalar gördüm sabah akşam fırçalamama rağmen. Bu yüzden minicik bizim dis macununda minicik onunkinden koyuyorum tertemiz oluyor tükürmeyi biliyor çalkalayıp tükürüyor.
Marinedeniz OptimusPrime kac yasinda bebisiniz benim oglum 32 aylik tukuremiyor Direk yutuyor cok az koyuyorum macundan pirinc tanesi kadar demisti doktor ama yine de korkuyorum kullanmasam da curukler ilerlicek bu seferde napsam bilemedim
Smnl minnosunannesi06 jack n jill kullanıyorum. Muzlusu çileklisi milkshakelisini denedi şimdiye kadar. Köpürme yapmıyor , yutulabiliyor. Seviyor macununu. 3 yaşında