Melek0205 Deryaaaaaaaq1 faizi siliniyo en fazla diye biliyorum ama e devlette onu da göremiyoruz açılmıyo faiz indirimi açıklamasından sonra. Öyle kaldı nolcak bilmiyorum bende
Hkgi Deryaaaaaaaq1 Tabiikide silinmez silinirsede sadece faizi silinir. Zaten karşılıklı kredi. Devlet verdiği parayı söke söke alır eninde sonunda 😂
Seyma4607 Melek0205 ivd ye girin edevlet şifresi ile giriş yapıp oradan görebilirsiniz belli bir süreden sonra bu borçlar vergi dairesinin sistemine düşüyor vadesi gelen borç ve gelmemiş borç var em aşağıda da açıklama kısmında silinen kısmı görülür
Senanurkmrc Hkgi silinmez zaten silinmemeli sonuçta döner sermaye birileri ödemeli ki devamı gelsin her alanın borcu silinirse gelecek kişilere destek verilemez mantıken
Mrv_ Herkesin faizi sileceğiz dediler ama şimdi bazılarını kapsamıyor dıyorlar Silinmeye baslandı fakat benım öylece duruyor ben faydalanamıyormuşum Bir saçmalıklar dönüyor
Elifaseldorukhan Faizler silinmedi endeks tutari silinmis oda zaten cok komiik bir rakam rabbim hepimizin yardimcisi olsun faiz halen işliyor
first-name-momyy Deryaaaaaaaq1 Ben ödedim şükür 9500 almıştım 13 ödedim tekte kapattım Allah yardımcınız olsun
mavilimsi Deryaaaaaaaq1 2017 de yapılandırma yaptim faizi silindi ana parayı taksitlendirip bitirdim çok şükür, tamamen silinmez