Mufettis_Gadget 3yasakadarsifirekran biz 18-24-30. ayda gitmiştik yaptılar. 12 aydan başlıyor sanırım otizm testi de 16-30 ay arasında
3yasakadarsifirekran kahvekokusuu komşumuzun kızı konuşmuyor oda 29 aylık onun dışında ismine bakma göz teması vs durumlar var ikna ettim götürmesi için ama bakarlar mı bilmiyorum güya aramışlar 3 yaş itibariyle bakıyoruz demişler
kahvekokusuu 3yasakadarsifirekran denver testini yapıyorlar 06 ay dan başlıyor dedi bana arayip sordum bu da gelisim testi ben de doktor kontrolunde üstün zekalı bi bebek bence en azindan bi denver testi yaptır dedi doktor ondan götürmeyi düşünüyorum
3yasakadarsifirekran Mufettis_Gadget peki ne diye gittiniz test yaptırmak istiyoruz diye mi yoksa sorununuzu mu söylediniz
3yasakadarsifirekran Kumsal25 komşunun kızı için randevu aldım gittiler ama bana söylemek istemedi komşum ne dediklerini . Bende önümüzdeki hafta için aldım randevu denver testi için bilgi veririm
Kumsal25 3yasakadarsifirekran bizde pbe gunu icin aldik ama normal olan cocuk icinde. Gidilir dimi yani iyimi yaptim kotmu bilemedm
3yasakadarsifirekran Kumsal25 Tabi canım genel gelişim testi illa çocuğumuzda bir sorun olmasına gerek yok . Ben gelişim düzeyini merak ettiğim için gidicem.
3yasakadarsifirekran Kumsal25 sizin kaç aylık yavrunuz gittikten sonra bana da yazar mısınız nasıl geçtiğini