MinikMucizem26 Kızlar e bebekten tarhana irmik Pirinç unu vs kullananlar memnun musunuz? Yoksa nerelerden ne alıyorsunuz bizde ek gıdaya geçeceğiz yakın zamanda o yüzden tecrüblerinizden faydalanmak isterim
Emreninannesi- MinikMucizem26 e bebeğin tarhanasını önermem fena bi koku ve kötü bi tatı var makarna lütfenden sipariş veriyorum gayet memnunum
ElfAlparsln MinikMucizem26 bebek irmiği herşeye yakışıyor muhallebiyr meyveye yoğurda kullanıyorum ek gıdaya başladığımdan beri pirinç unu asla kullanmadım pek tavsiye etmem
ElfAlparsln Emreninannesi- ben kullanıyorum hiç dediğiniz gibi koku ve tat yok gayet güzel bebeğimde severek yiyor
MinikMucizem26 Kubrasolmmaz hadi ya iyiki sormuşum sizlere sağolun valla aldığınız başka bi yer var mı acaba
Kubrasolmmaz MinikMucizem26 ben kendim yaptım oğluma eksi olmaması içim güvenemiyoruz maalesef artık böyle şeylere doğal diyip içeriği katkı olan çok var maalesef
157258 MinikMucizem26 irmik, pirinç unu ve tam buğday ununu e bebekten aldım memnunum gayet güzel ama tarhana almadım onun için bişey diyemem