Dumere Cıkmıyacagını biliyorum ama Googleda arattıgımda metil alkolle cıkıyormus oyle okudum ama. Metil alkol satan Bı yer bulamadım esofmanım leke oldu ve yenıydı 2 sefer anca gıymısımdır cok uzuldum nasıl kurtarabilirim ne gibi cozum onerırsınız
Elika00 Dumere birkaç yere çamaşır suyu lekesi yapıp batik hale getir YouTube a yaz batik diye çamaşır suyu ile basıyorlar ya suya eşofmanları bağlayıp. Farklı bir model olur öyle giyersin
Jaleoyku Dumere kuru temizlemeye verin. Kumaş boyası alsanız makineyide extra temizleyeceksiniz iş üstüne iş.
Feraye_ Dumere ya bende eşimin sweatshirt de damlatmisim kuuck bı leke çok üzüldüm yeni almisti bide 🥲
Dumere Elika00 ya ben hıc sevmiyorum oylesını hatta acaba komple mı heryerıni yapsam diye dusundum ama cok yıpracak ve pembesi bir renk oluyor
Dumere Feraye_ bende cok uzuldum hersey cok pahalı suan iyi bısey olsun uzun sure gıyeyım diye dunyanın parasını verdim bide en cok da ona uzuldum
Melekbas Dumere camasir buyu agarttigi icin cikma ihtimali yok renk pigmentini aliyor anca baska bir renge boyayabilirsiniz yada tamamen camasir suyuna basin bembeyaz olsun baska yapilabilecek birsey yok
Jaleoyku Dumere eşimin birkaç kıyafetini çamaşır suyu yapmıstım. Hepsini kuru temizlemeye verdi. Yeni gibi oldular. Zaten eğer olmazsa uyarıyorlar sizi başta.
Gizemlibirisi Pacalarindaysa alttan kestir kapri olarak giy en kötü ihtimal.yada pacalarina lastik attirsan jogger gibi giysen