minnaktavsanim Teslimee yaa bende bi araştırayım kendim bırakmaya beceremessem başka yol bulmam lazım
minnaktavsanim Birdunyabircennetannesi kendim bırakamazsam kullanırım ya parası da önemli degil dediginiz gibi hertürlü sigaradan karlıdır bırakmam şart biraz kendim deniyim de
Birdunyabircennetannesi minnaktavsanim Kendiniz deneyin evet sinir oluyor sıkıştırıyor sigara hamileyken çok zorlanarak bıraktım sonrasında tekrar başladım kafamda birakamadigim için. Öncelikle gerçekten bırakmayı isteyin kafanızda. Kendiniz deneyin yapamazsanız eczaneden dediğim ilacı alın eczacı da gereken bilgiyi verir zaten size. Nikotin bandı veya sakızı çok işe yaramıyor
Pastaneusuluislakkek minnaktavsanim biyorezonans yaptırın. Ben günde 1.5 paket içerken tek seferde öyle bıraktım. 5 yıl oldu neredeyse
minnaktavsanim Pastaneusuluislakkek ilk defa duydum internetten baktım simdi ama bulundugum ilde yapan yok sanırım net düzgün bişey çıkmadı
tugceo92 minnaktavsanim sigara bırakma merkezleri var canim. Esim oyle gitti ki esim asla bırakamaz diyordjm, bacaktan anjiyo olunca korktu da tabi kesin bırakıcam dedi gitti, o gün bu gündür içmiyor 2 yıl oldu nerdeyse.