OlgaArslan Kızlar bişey soracam. 20 aylık kızım akşam mama yedi 1 saat sonra da balık yedi çok az aklımıza gelince mama içtiğini balık vermeyi kestik. Sizin başınıza geldi mi böyle bişey bi sorun olur mu ki. Hastaneye götürsek mi ?
MuhammedAmine OlgaArslan Balık bayatsa sorun olur benim oğlum 8 ay 22 günlük dün balık yedi mama da içti balık aldığım yer bildiğim güvenli bir adres bir sorunda olmadı çok şükür
KaSeAy OlgaArslan Mama hiç vermedim nasıl oluyor sütle mi yapılıyor? balık ve emzirmenin sorun olmadıgını biliyorm ama mama hakknda bi fikrm yok
Baynimir OlgaArslan balık yedikten yarım saat sonra mama verdim bir sıkıntı yaşamadık. 1 yaşına yeri girdi benim oğlum da. Balığın tazeliğinden eminseniz sıkıntı olmaz bence.
ZeynepAdam OlgaArslan balik corbasi ve devam mamasini dun 2 saat ara ile verdim. Sukur bir sikinti cikmadi. Iki uc saat gozlemleyin o surede olmazsa hicbirsey olmaz merak etmeyin.
OlgaArslan MuhammedAmine sorun da o balık taze olup olmadığını bilmiyoruz ondan endişelendim. Olsaydı bişey bu saate belli olurmuydu ki ?
OlgaArslan KaSeAy evet içinde süt var. Aslında balık taze değilse veya emin değilsek anne sütü bile verilmezmiş ama balık taze mi değil mi onu bilmiyoruz maalesef 😔
OlgaArslan Baynimir misafirlikteydik o yüzden taze mi değil mi bilmiyoduk ama kızım çok sevdiği için az bişey verdik sonra aklıma geldi ki mama içti şu ana kadar bi sıkıntı görmedim acaba bişey olsa kaç saatte belli olur bilginiz var mı
AlyaDeniz OlgaArslan benimde kızım 9 aylık balık yedirdim ve daha sonra korktum mama yedirmedim püre gibi şeyler yedirdim ve öyle uyuttum 3 saat snra falan mama verdim balık ne kadar taze olursa olsun insan genede korkuyor
OlgaArslan AlyaDeniz aynen öyle ama balığın tazeliğinden emin olmadığımdan korkmuştum ama çok şükür bişey olmadı