Egeninannesi_11 9ay 21 günlük bebeğim 2 gündür ishal hiçbierşey yemiyor içmiyor çok kötü tecrübeli anneler nasıl geçer bu ishal
zeynep51 Egeninannesi_11 benim bebeğimde 3 ay 23 günlük 2 gündür ishal maflor şase aldım ben doktorun önerisiyle sabah içirdim suan da bi ses yok bakalım işe yarayacak gibi
Deletedmom_54 Egeninannesi_11 gecen hafta ishaldi bebeğim 9 buçuk aylık suan ne yedi ne içti hastaneye giderken şansımı denedim yolda ayran içti sadece hastaneye gittim aşırı kalabalıktı geri döndüm ayranı içtiği için sürekli içirdim ve sürekli emzirdim 2. Gün geçti ilk gün 18 kere yapmıştı tuvaletini
Show_must_go_on Egeninannesi_11 bol bol sıvı tüketsin benim kızımda 9 ay 19 günlük 2 gün uğraştım hiç bir şey yemiyordu muzu çok sevdiği için muz verdim ve patates haşlayıp verdim geçti şükür şimdilik
Ayseeem34 Bebeklerde ishal çok riskli aslında doktora goturmediyseniz zaman kaybetmeyin derim randevu ile uğraşmayın acile gidin sıvı kaybı olursa bebekte ateşi çıkabilir şuan nasıl bebeğiniz ishali hangi renk acaba kusma ve ateş var mı ?
_The_ANA_ Egeninannesi_11 Doktora götürün. Yemesi için zorlamayın Mama ya da anne sütü hangisini alıyorsa onu verin bol bol Doktor genelde barsak düzenleyici probiyotik ve suyun vücutta kalmasını sağlayan toz bir ilaç daha var onu veriyor. Yerse muzla yoğurtla sulu bir içecek yapın tek seferde keser
Aydanur_38 dil çıkartma dönemii de falanmı herşeyi ağzına götürüyor mikrop kapıyorsa ondanda olır ishlai ben muz, veriyorum valla