Nur_nur_26 Elays_ o şöyle oluyor insanlar da adet olduk sanıyorlar. 3.5 damla yada 1 Ped kadar kanama geliyor. Ama bu adet değil. Olmaz da. Hamileyken adet olunmaz zaten. Ama dedigim gibi 3.5 damla 1 Ped doldurcak kadar yerleşme kanaması diye geliyor.
Elays_ Betulalyaa yok merak ettim 4 aylikken farkettim hamile oldugumu diyorlar 4 aydir adet oluyolar mi acaba diye dusundum farketmedimed
Mutluyuva Ben 2 ay adet gördüğümü sandım 3.ay adet olmayınca test yaptım doktora gittim 3 aylık hamile olduğumu öğrendim diyeceklerim bu kadar 🥲🫠🫠
Balkupum2505 Elays_ yengemin ablasi 9 ay boyunca adet görmüş adeti devam ettigi icinde hamile oldugunu rasgele 5 aylikken ögrenmis
Babybloom Elays_ evet hatta düşük ihtimalle de olsa hamileyken tekrar hamile kalmak diye nir şey de var. Yani hamileyken olan adet kanamaları da gerçek🤷🏻♀️
Kocamdaaakocammm Elays_ Biz 4 kardeşiz annem 4 hamileliğin de 5 ay olana kadar adet görüyormuş hemde öyle böyle değil parça parça et gidiyordu diyor ama hiç.birimize birsey olmamış 😅😅😅
Annesinin-Kuzusu Ayy böyle bi program bile var adını tam hatırlamıyorum yabancı bi kanalda ama kadınlar adet gördüğü için hamile olduğunu anlamıyor ve pat bi anda cocuk gelince ne olduğunu anlayamıyolar falan filan 😅
Selin1234 Elays_ hayir olmadı doktora gittim öyle öğrendim hamilelik için gitmemiştim jinekolog gitmiştim beni oradan gebe polikliniğe yonlendirmisti spiral vardı birde ben de