ZeyzeyinAnnesi1 Merhaba güzel anneler kızım 5 aylık sleepy sensitive kullanıyorum ama değiştirmek istiyorum onun yerine ne kullanabilirim yada devam etmelimiyim bide toplu almak istiyorum ürünü 12 Li paket hangi siteden almalıyım 😌🙏🏻
Asyaveannesi04 ZeyzeyinAnnesi1 ben prima aqua kullanıyorum 9lu paket halinde alıyorum en temiz içerikli ıslak mendil hiç pişik felan da olmadı
BabyBade ZeyzeyinAnnesi1 bende unibaby mavi paket kullanıyorum yenidoğan 0-6 ay olan harika gercekten ikinci bebeğim çok marka denedim indirime girdilce bu marka alırım
livanurvealpinannesi61 ZeyzeyinAnnesi1 sleepy natural yenidoğan yada sleepy bio natural alın en iyisi bu ikisi bence. Hem içeriği de temiz. Ebebeğin yenidoğan ıslak mendili de güzel içeriği de temiz. Sensitive de parfüm alkol var.
Deletedmom_48 @ZeyzeyinAnnesi1 ben doğduğundan beri unibaby kullanıyorum diğerlerine göre pahalı ama kalitesi tartışılmaz büyük indirimlerde alıyorum fazla miktarda
livanurvealpinannesi61 Asyaveannesi04 en temiz içerikli dediğiniz mendilde kimyasal madde var içerik kısmına bakın yazar Orda sleepy yenidoğan baby me yenidoğan baby turco doğadan ıslak mendil de hiç kimyasal madde yok.
Deletedmom_48 @ZeyzeyinAnnesi1 sayfa farketmiyor google a en ucuz unıbaby yazıyorum en uygun neresiyse güvenilir sitelerden alıyorum cimri.com yada akakçe ucuzu gösteriyor