Feyzosumunannesi Kızlar hergün ne yemek yapsam diye düşünmekten mutfaktan çıkamıyorum… Ne yemek yaptınız akşama 🤷♀️
Balkizlarim Feyzosumunannesi domates çorbası , zeytinyağlı portakallı pırasa yemeği meyhane pilavı ve kabak tatlısı yaptım. Bir tek karnıbahar kızartması kaldı ✨🥰
Ezogelin_n Feyzosumunannesi görümcem yemeğe gelicek mercimek çorbası mantarlı et sote zeytinyağlı pırasa pilav salata tatlı da eşim alacak
Minkpndam Kocamdaaakocammm ahahhahhha kanka öyle deme 😂 Önceden daha şanslıydım şuan ev taşıdım uzağa haftada bir gidiom neyse ki yaza aynı siteye taşınıyoruz 🫶🏼 Allah bin kere razı olsun çok hamarat bi kadın ve hep yemeğe çağırır Dün aradım size gelcez akşam diye yok çaya gelmeyin bu akşam yarın yemeğe gelin dedi 🥰
Kocamdaaakocammm Minkpndam Ne kadar güzel yaaa 🥰🥰 keşke bzide yakın olsaydık 1 saat uzakta arabayla bana 😥 Rabbım onları başımızdan eksik etmesin inşallah cnm 🤲🌺 çok sanslisun
Feyzosumunannesi Dgnbsr sanırım bende böyle yapacagım yarın ablam gelecek onunla yaparım dedim ama bugun aklıma bsey gelmedi yarını da ablam bulur artık ne yapayım 😅🙈
Ebrushkaa Feyzosumunannesi şehriye corba pirinç pilavı köfte kizarticam birde patates püresi yapicam birde ayran