leyi İşten kendi isteğimle çıktım. Öylesine issizlik maaşına başvurdum. Ama haketmedigime eminim kendim çıktım edevlettede kendi isteği ile istifa diyor . Ama bana issizlik maasi çıktı ve onla esimin bilmediği borclarimi kapattım. Mahkemeye vermiş iskur beni faiziyle geri istiyor. 6 ay ödedi bir şey demedi iskur şimdi benden kendi hataları için para istiyorlar ne olur yardım edin
ilyestaa leyi ne konuda yardım edelim.?? Aramızda para toplayip gönderelim size isterseniz?? Zaten hakkınız olmadığını kendiniz de biliyormussunuz. Devlet 1 lirasını kimsede birakmaz. Hata yaptıysa da er ya da geç ortaya çıkar .
Uykusuzhergeceeee leyi leyi hak etmediğime eminim diyorsunuz neden almaya devam ettiniz o zaman. Valla devlet onu alır eşinize söyleyip halledin en kısa zamanda
guno Ya kusura bakmayın da kendi hatası va değil sonuçta hakkınız olmayan parayı almışsınız. Ben işsizlik maaşı alırken işe girdim ve bana yatırmaya devam ettiler ben de İş-Kur’a aynen iade ettim. Yapacak bir şey yok ödeyeceksiniz
elmaliturtam leyi oh ne güzel parayı yerken lütuftu isteyince hata oldu paşa paşa ödeyeceksiniz başka ne yapacaksınız öyle devleti kandırmak çok kolay değilmiş demek ki.
tineanigra leyi Ama haketmedigime eminim kendim çıktım Bunu bile bile neden parayı çektiniz. Evet sistemsel hatalar vs olabiliyor o yüzden de maaş çıkmış görünebilir ama bu maaşı almanın kuralları var biliyorsunuz o yüzden mecburen geri ödeyeceksiniz. Devlet parasını kimsede bırakmaz
leyi Haketmedigin halde neden aldın diye soranlara .. eşimin çok borcu vardı bisey bitiyordu istiyordum ama bir daha bitince istemeye utanıyodum yeni evliydim para yetmiyordu . Utana utana borç oldu 8 9 bin işten çıktım doğumdan sonra her gün dua ettim bana cikis yolu göster diye banka kredi vermedi borç günden güne arttı bir baktım kabul edilmiş dedim benim bilmediğim bir şey olmuş kabul olmuş heralde önce kullandım. Sonra araştırdım haketmedigimi biliyordum ama dedim heralde şirket farklı bildirdi bana iyilik olsun diye falan
cansuyagmur leyi makarna sıvıyağ falan mı 10 bin tuttu. Misal 1 kutu peynir aldı. Yedim bitti demeye mi utandınız :) İnanılmaz saçma. 🤷♀️ Eşinize anlatacaksınız yada ailenize. Ailenizden borç isteyin annenizden mesela. Eşiniz öğrenince çok zora girecekseniz.
incikusum leyi cok buyuk oynamissin vala hakkin olmayan parayı yiyip o parayi geri yatiracak olmanami yanayim kocanla tartisacak olmanami Allah kolaylık versin
incikusum Bicirik59 cok doğru dedin vala 👍😀 onlarada akil sir erdiremiyorum zaten herkesin lafıylami evlendinde burda herkesin lafiyla bosancan demi😒😀
Lalegul leyi nie haketmiyor mussunuz iyi olmuş borçlarınız kapanmış ama sonu kötü olmuş bence bi avukata danışın belki o bi çıkış yolu bulur
leyi Bicirik59 çocuğu kıyafetine yemeğe mamaya ne kendime bir elbise ne ayakkabıya temel ihtiyaclarimiza. Benim hatam siz neyi lincliyorsunuz.
Sldmrt leyi keşke bunun yerine çıktığınız iş yerine rica etseydiniz. Tazminatımı aldım diye imza atsaydınız onlarda işten çıkarma gbi gösterseydi. Umarım eşiniz anlayışla karşılar. Ama anlatmalısınız başka çözümü yok gbi eğer ailenizden birinden destek isteyebilecek durumda değilseeniz.
leyi Bicirik59 eşimi tanımıyorsun ve evet hocam hiç sormadı by değirmenin suyu nerden geliyor diye böyle bir insan bana dokunmayan bin yaşasın kafasındaydi
leyi Lisabh bu borcun yarısı da onlardan geliyor zaten çeyiz düzerdim yine benden ev için para alırlardı eksiklerim vardı kaynanam laf sokup duruyordu 2 milyar maaş alıyorsam 1 eve 1 ile hem geçinip hemde 1 sene içinde çeyiz duzmem gerekiyordu