watermelonlove Kızlar normalde 12.30 da uyur 15.00 te uyanırdı ara sıra 10-15 dk önce ya da geç uyandığı oluyordu ama son 10 gündür istisnasız saat 14.00 de uyanıyor kurulu saat misali yani 2.5 saat uyuyan çocuk 1.5 saat uyumuş oluyor geceleri de aşırı sık uyanmaya başladı 17 aylık oldu neden böyle oluyor olabilir geceleri hep uyanan bir çocuktu ama gündüz uykuları düzenliydi bana çok az geliyor uyutmaya çalışıyorum bazen dalıyor yatağa bırakınca uyanıyor ya da odadan çıkıyorum peşime hemen kalkıyor bazende uyumuyor gözünü ovup duruyor dalamıyor uykuya
simiyyy 2,5 çok zaten gece uykusundan gider 2 saate yakın uyuması daha iyi. Ara ara uyku gerilemesi yaşıyorlar. Benim kızda üç haftadır geceleri 85 kere uyanmaya başlamıştı normalde sabaha kadar deliksiz uyur. Yeni yeni biraz düzelmeye başladı 19 aylık
watermelonlove simiyyy Bende acaba uyku gerilemesi mi diye düşündüm o yüzden geri uyutmak için uğraşıyordum günlerdir bazen dalıyor bazen dalmıyorda çok mu geliyor acaba ya 🤔
simiyyy watermelonlove tabi tabi çpk uyuyor max 2 saat hatta gece uyuması sıkıntılıysa düzene girene kadar 1 saat 45 dakika falan uyusun uyandırın sonra. Size eziyet