Deletedmom323 Sterimar bebe burun spreyi kullanan ve memnun kalan var mı bebeğimin burun tıkanıklığı 1 aylık geçmedi 2 aylık bebeğim
Dilaraa Deletedmom323 ben tonimer lab kullanıyorum. Pahalı ama gerçekten çok fazla memnunu. Bi burun spreyi bu kadar iyi olamaz yani
Deletedmom323 She serum fizyolojik kullanıyoruz bir buçuk aydır hiç bir faydasını görmedim hirilti da geçmedi, hemen etki ediyor mu bari
Denes Dilaraa ben hergün iki kez acıyorum serum fizyolojik ile bir aydır böyleyiz doktor dinledi ciğerleri iyi dedi bnde burnunu açmak için kullanıyorum sizin kullandığınız sprey kullandıktan sonra geçiriyor mu tıkanıklıgı yoksa ertesi güne yine tıkanıyor mu
Denes Deletedmom323 bu burun açıcılar ilaç gibi burun akmasını pislik birikmesini önlüyor mu acaba bakalım bilen biri yazar belki
Deletedmom323 Denes burun tıkanıklığı yüzünden emdikten sonra da kusuyor, doktor Bi sprey söylemişti çok iyi diye ama hangisi olduğunu hatırlamıyorum. Mavi Bi kaptaydi bende sterimardir diye düşünüp sordum. Hangisi etkiliyse ondan alicam
Melekturkann Bende kızıma stremier kullanıyorum gayet memnunum,şuan biraz hasta olduğu için hırıltıyı kesmiyor ama normal bir burun tıkanıklığı olsa tekrarlamaz ki yapmıyordu. Ama serum fizyolojik daha iyi olur diye düşünüyorum bende öyle yapıcam
Minnooss 1 aylığa kadar serum fizyolojik kullandık sonra sterimar a geçtik efsane acıyor serum fizyolojik damlatılınız gibi boğazına kaçıyordu ama sprey direk burna püskürtülen bişry ve etkisi muhteşem