expelliarmus Bronşiolit oldu günde 4 kez yapmam lazım ama yaptırmıyor çatlarcasına ağlıyor. Siz nasıl yapıyorsunuz anneler ? Bu sessiz çalışanlar varmış ondan mı alsam işe yarar mı ?
Evaninanasi expelliarmus onlar işe yarar muhtemelen. Uyurken bile halledersiniz onlarla. Normaliyle de önce kendinize, babasına takıp gösterseniz, oyu haline getirseniz istemez mi acaba?
Nurulsl expelliarmus sessiz olandan alın bende aldım 2 gündür kullanıyorum hasta ve burnu tıkalı diye onu rahatlatıyor seside gerçekten yok denecek kadar az
Nurulsl expelliarmus https://ty.gl/2s2ug3670n bunu aldım ve gayet sessiz buharıda güzel fiyatı devamlı inip çıkıyor takip edip alabilirsiniz isterseniz
lilyummm expelliarmus küçükken kolaydı da şimdi hepten zorlaştı 13 aylık. Durduğu kadarını veriyorum durmamaya başladığında çocuk şarkıları açıyorum. Bu ara küçük kablosuz olanları görmeye başladım belki onla vermek daha kolay olur
expelliarmus Evaninanasi hiç durmuyor ya neler neler denedik oyunla yaptırmaya calıstık yok😔😔 sessiz olanından alacağım artık hiç olmadı uykuda veririm
expelliarmus Nurulsl ben de bu sessizlerden alıp uykuda vermeyi deneyeceğim artık. Uyanıkken imkanı yok veremiyorum:(
expelliarmus lilyummm evet büyüdükçe iyice anlıyorlar . Bi de hasta olunca her şeyden korkuyorlar ekstra 😔 sessiz olanı alıp deneyeceğim son çare
Melekannesiiiii Derin uykuya geçince hissetmiyorlar. Benimki sesli çalışıyor ayağımda sallarken veriyorum aynı zamanda